Guest Grozer Posted Saturday at 01:43 PM Report Share Posted Saturday at 01:43 PM To 2 zł trzeba twardo wołać to nie kosmos patrzac jak na zachodzie tez kolo 2 zl niech płacą handlarzyki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Posted Saturday at 09:19 PM Report Share Posted Saturday at 09:19 PM Popieram. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mantgl Posted Sunday at 08:58 AM Report Share Posted Sunday at 08:58 AM Bronisze niedziela rano ceny transakcji na palety 40-48 za worek Import holandia średnia grubość 47 ale jest Według mnie decydujący miesiąc jak zaciągną z zachodu to wzrost dopiero od kwietnia ,a podobno z Anglii jest co ciągnąć 2zl to i tak rekord na tę porę wiadomo inflacja ale pory na przykład też potrafiły paść z 70 na 40 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rolnik z centrum Posted Sunday at 10:18 AM Report Share Posted Sunday at 10:18 AM Jest pierwsza oficjalna oferta kupna po 2 zł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rolnik Wielkopolska Posted Sunday at 11:53 AM Report Share Posted Sunday at 11:53 AM 1 godzinę temu, Gość Rolnik z centrum napisał: Jest pierwsza oficjalna oferta kupna po 2 zł Tak napewno już ktoś kupuje po 2 zł jak aktualnie 1.6-1.8 dzwoniłeś pytałeś się czy to nie zwykła podpucha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rolnik z centrum Posted Sunday at 01:00 PM Report Share Posted Sunday at 01:00 PM Na IGRIT jest wstawione ogłoszenie , jest telefon można dzwonić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Grześ Posted Sunday at 01:22 PM Report Share Posted Sunday at 01:22 PM 4 godziny temu, Gość Mantgl napisał: Bronisze niedziela rano ceny transakcji na palety 40-48 za worek Import holandia średnia grubość 47 ale jest Według mnie decydujący miesiąc jak zaciągną z zachodu to wzrost dopiero od kwietnia ,a podobno z Anglii jest co ciągnąć 2zl to i tak rekord na tę porę wiadomo inflacja ale pory na przykład też potrafiły paść z 70 na 40 Przecież to właśnie Holandia wysyła na Anglię. Więc nie rozumiem co piszesz. Nie rozumiem czemu tak się boicie wzrostu ceny. A co to jest za cena aktualna na dziś. Marność. Popatrz na koszty produkcji. Wejdź do byle jakiego sklepu ile trzeba zapłacić za wszystko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rolnik Wielkopolska Posted Sunday at 01:48 PM Report Share Posted Sunday at 01:48 PM 39 minut temu, Gość Rolnik z centrum napisał: Na IGRIT jest wstawione ogłoszenie , jest telefon można dzwonić. Nawet nie muszę dzwonić bo bez tego wiem że to jakieś sztuczne podbijanie ceny a widziałeś ile jest już wyświetleń tego ogłoszenia nie wie czy do wieczora zamknie się w 300 razy także chociaż by płacił te 2zl to już napewno tyle nie płaci bo mu się telefon gotuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kmi Posted Sunday at 01:52 PM Report Share Posted Sunday at 01:52 PM Kapusta hit cenowy tego roku 5zł kg jeszcze trochę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Grzesiek Posted Sunday at 02:37 PM Report Share Posted Sunday at 02:37 PM Przecież na IGRiT 90% ogłoszeń to biedne łapki które wpierw kupują, następnie sprzedają a w kolejnej części piszą komentarze, że nie drożeje. Cała filozofia, a reszta łyka jak pelikany... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Xyz Posted Sunday at 04:50 PM Report Share Posted Sunday at 04:50 PM Łapy prześcigają się w sianiu propagandy byle tylko zaklamac rzeczywistość i kupić taniej. Jakieś 3 dni temu jeden dzwoni do mnie że cena kapusty mocno spada że trzeba sprzedawać...że przed świętami była dużo droższa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rolnik z centrum Posted 16 hours ago Report Share Posted 16 hours ago Nie potrzeba daleko szukać ,2zł na miejscu dzwonią i chcą płacić . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Małopolanin Posted 15 hours ago Report Share Posted 15 hours ago Też 2 zł. Chcą stałych dostaw. Jest bardzo duże zapotrzebowanie. Piszcie co u Was. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk25 Posted 10 hours ago Report Share Posted 10 hours ago 1,8/2 złote ale wczoraj miałem dwóch super klientów jeden oferował mi 50 groszy drugi 80. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Michal Posted 10 hours ago Report Share Posted 10 hours ago Niemcy 52 centy 1,2-3kg Holandia 59 centów jeszcze tydzień temu 44centy będzie dobrze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rolnik Posted 8 hours ago Report Share Posted 8 hours ago 37 minut temu, Patryk25 napisał: 1,8/2 złote ale wczoraj miałem dwóch super klientów jeden oferował mi 50 groszy drugi 80. Proponuję niech zasadza i koszta policzą i ryzyko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rolnik z centrum Posted 7 hours ago Report Share Posted 7 hours ago Jak mają ceny nie wzrastać jak na południu Europu zamiast ciepełka i zbiorów natarcie zimy . Zima natarła na Grecję. Ludzie bez prądu, autobusy stanęły Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Łuki Posted 6 hours ago Report Share Posted 6 hours ago 3 godziny temu, Patryk25 napisał: 1,8/2 złote ale wczoraj miałem dwóch super klientów jeden oferował mi 50 groszy drugi 80. Chyba to byli jacyś rekini biznesu i jeszcze pewnie na przelew Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rolnik Posted 6 hours ago Report Share Posted 6 hours ago Bądźmy solidarni trzymajmy cenę analizujmy ceny dzielmy się informacjamy rozumie każdy chce zarobić ale nie tak kupi i chce zarobić na czysto 100 procent poprostu nie dajmy się okradać z naszej ciężkiej pracy Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts