Jump to content

kostka siłownika obrotu pług kuhn

Guest andrzej

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Andrzej
W dniu 4.02.2020 o 07:28, Gość maks napisał:

Daj jakieś info szersze o modelu pługa kuhn, trudno Ci tak w ciemno pomóc, coś wymyslimy

Pług to kuhn 4 skibowy standardy s  przycina się pług przy obrocie Kostka jest na jeden silownik

Guest Andrzej
W dniu 4.02.2020 o 07:28, Gość maks napisał:

Daj jakieś info szersze o modelu pługa kuhn, trudno Ci tak w ciemno pomóc, coś wymyslimyp

Pług to kuhn standart s zacina się obrót 

IMG_20200203_133752781.jpg

Kolego  Andrzeju koszt regenercji takiej kostki to od 300 do 500 zł. Odkręcasz ze siłownikiem, wysyłasz do kolesia i po temacie. Nie płać czasami 3 tys!!!!
Napisz do mnie na priv to dam Ci numer telefonu i sobie zadzwonisz po niedzieli, bo teraz ten gośc jest na urlopie.

Załóż sobie konto na forum i zaznacz sobie opcję "Włącz powiadamianie o odpowiedziach"      i wtedy nie ma problemu że sie czeka za odpowiedzą 3 dni :) dostajesz na maila info że ktoś Ci odpowiedział w ciągu sekundy :) Polecam

Guest Andrzej
12 godzin temu, YOGI napisał:

Kolego  Andrzeju koszt regenercji takiej kostki to od 300 do 500 zł. Odkręcasz ze siłownikiem, wysyłasz do kolesia i po temacie. Nie płać czasami 3 tys!!!!
Napisz do mnie na priv to dam Ci numer telefonu i sobie zadzwonisz po niedzieli, bo teraz ten gośc jest na urlopie.

Kolego dziękuję ci bardzo za odpowiedź nie jestem bardzo obeznany w internecie  bardzo bym prosił o namiary na tego gościa  nie bardzo umiem zakładać konto

Guest Andrzej
12 godzin temu, YOGI napisał:

Kolego chyba udało mi się założyć konto byłbym wdzięczny za namiary na tego gościa pozdrawiam

Guest Andrzej
3 godziny temu, YOGI napisał:

Andrzej napisz już jako zalogowany, wtedy Ci napiszę prywatną wiadomość z numerem telefonu :) 

Kolego coś poknocilem nie mogę się zalogować jak byś mógł to napisz mi na maila malgorzataaniol1@wp.pl

:) OK, wysyłam na maila. Nie wiem co tam pokombinowales z tą rejestracją - to proste. Na czym się wyłożyłeś? Pomogę Ci. Mi zarejestrowanie pomaga, bo na dole mam

Cytat

włącz powiadamianie o odpowiedziach

i wtedy wiem, że ktoś napisał w wątku który mnie interesuje :)

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Guest Andrzej
W dniu 26.03.2020 o 13:23, Gość paweł napisał:

proszę o namiar do kogoś co regeneruje te kostki do siłownika

Widzę że trafiłem z tematem tej kostki??moja już zrobiona pług obraca jak trzeba

• 4 months later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...