Gość Pyra Napisano 5 Grudnia Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudnia Telefonów coraz więcej, zobaczymy jak przełóży się to na cenę po nowym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek Napisano 5 Grudnia Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudnia 2 godziny temu, Gość Pyra napisał: Telefonów coraz więcej, zobaczymy jak przełóży się to na cenę po nowym roku. Cena będzie trochę cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sencor Napisano 5 Grudnia Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudnia 8 godzin temu, Gość Master napisał: Witam. Jak obecnie cenowo ziemniak żółty do hurtu na Krakowie ? 10-12 zł worek zejście poniżej oczekiwań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xzx7 Napisano 6 Grudnia Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudnia Sadzeniaki po 3.5 tys. A najlepsze jest to, że wszystko pozamawiane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gruby bolo Napisano 6 Grudnia Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudnia 10 godzin temu, Gość Marek napisał: Cena będzie trochę cierpliwości Tak tak, już od początku sezonu zaklinacze na tym forum gadają takie bzdury a tu koniec roku i dalej ceny jak nie było tak nie ma a po połowie stycznia zacznie się otwieranie przechowalni i dopiero będzie sraczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ziemniakpl Napisano 6 Grudnia Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudnia Rynek producentów nie jest dopasowany do obecnego handlu, Dziś są potrzebne duże partie towaru ładowanego na TIRy a produkcja jest taka że Tira mało kto może załadować bo choć ma towar to brak placu manewrowego utwardzonego brak miejsca na 24 palety oczekujące itp. Sprawa sie komplikuje . A sklepików detalicznych ubywa giełdy kiszą sie we własnym sosie. Kierunek jeden albo idziesz na całość i robisz tysiące ton albo zwijasz kram i idziesz na etat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Genek Napisano 6 Grudnia Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudnia 6 godzin temu, Gość Xzx7 napisał: Sadzeniaki po 3.5 tys. A najlepsze jest to, że wszystko pozamawiane. 3.5 tys to odmiany wczesne i sredniowczesne. B wczesne 4.5-4.8 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pyrus Napisano 7 Grudnia Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudnia 21 godzin temu, Gość Genek napisał: 3.5 tys to odmiany wczesne i sredniowczesne. B wczesne 4.5-4.8 tys To po ile planujecie sprzedawać by wyjść z kosztów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość pietrek Napisano 7 Grudnia Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudnia 3 godziny temu, Gość Pyrus napisał: To po ile planujecie sprzedawać by wyjść z kosztów? po dychu będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pyrus Napisano 7 Grudnia Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudnia 27 minut temu, Gość gość pietrek napisał: po dychu będzie dobrze Też tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ppl Napisano 7 Grudnia Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudnia 52 minuty temu, Gość Pyrus napisał: Też tak myślę 4 godziny temu, Gość Pyrus napisał: To po ile planujecie sprzedawać by wyjść z kosztów? A to Polski chłop ma coś w tej kwestii do powiedzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kkk Napisano 7 Grudnia Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudnia S W dniu 6.12.2024 o 07:17, Gość Xzx7 napisał: Sadzeniaki po 3.5 tys. A najlepsze jest to, że wszystko pozamawiane. Spytam po raz setny gdzie takie ceny? kupuje dużo sadzeniaka z różnych firm i płacę umowy dwuletnie 2,9 na ten rok 3,1 bardzo wczestny 4,4 ale już rok temu taka cena była więc o co tu chodzi? bez problemu wczoraj dzwoniłem wszystkie odmiany są dostępne ? więc o co Ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Okolice Wrocławia Napisano 7 Grudnia Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudnia 30 minut temu, Gość kkk napisał: S Spytam po raz setny gdzie takie ceny? kupuje dużo sadzeniaka z różnych firm i płacę umowy dwuletnie 2,9 na ten rok 3,1 bardzo wczestny 4,4 ale już rok temu taka cena była więc o co tu chodzi? bez problemu wczoraj dzwoniłem wszystkie odmiany są dostępne ? więc o co Ci chodzi? Smoki były w tej bajce ?Jak masz tyle towaru to dawaj po aucie riviery i volumi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof.kkkk Napisano 8 Grudnia Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudnia 13 godzin temu, Gość Okolice Wrocławia napisał: Smoki były w tej bajce ?Jak masz tyle towaru to dawaj po aucie riviery i volumi Przecież wyraźnie napisałem że oprócz odmian bardzo wczesnych po za tym zrezygnowałem 5 lat temu z Riviery mało dobra odmiana, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Okolice Wrocławia Napisano 8 Grudnia Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudnia 1 godzinę temu, Krzysztof.kkkk napisał: Przecież wyraźnie napisałem że oprócz odmian bardzo wczesnych po za tym zrezygnowałem 5 lat temu z Riviery mało dobra odmiana, Co ty bajerujesz ,przecież napisałem że dzwoniłeś i wszystkie odmiany są dostępne .Nic nie ma w twoim poście o tym oprócz odmian bardzo wczesnych Co ty nie wiesz co piszesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof.kkkk Napisano 8 Grudnia Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudnia 5 minut temu, Gość Okolice Wrocławia napisał: Co ty bajerujesz ,przecież napisałem że dzwoniłeś i wszystkie odmiany są dostępne .Nic nie ma w twoim poście o tym oprócz odmian bardzo wczesnych Co ty nie wiesz co piszesz ? Skrót myślowy z odmianami bardzo wczesnymi zawsze jest problem więc to nie wina tego sezonu ,myślę że coś by się znalazło od innych producentów też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kamil Koło Napisano 8 Grudnia Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudnia Anonimowo łatwo się piszę Z sadzeniakiem jest problem i to bardzo duży, zaczynając od jakości i dostępności a kończąc na cenie. Sadzeniak jest zamówiony a firmy ceny nie określiły chyba że mówimy o tym na FB to tam jest opór i w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chop Napisano 8 Grudnia Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudnia Co się martwicie, będzie do oporu pięknego, zdrowego sadzeniaka rok po centrali na wszystkich portalach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Martinx77 Napisano 8 Grudnia Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudnia 18 godzin temu, Gość kkk napisał: S Spytam po raz setny gdzie takie ceny? kupuje dużo sadzeniaka z różnych firm i płacę umowy dwuletnie 2,9 na ten rok 3,1 bardzo wczestny 4,4 ale już rok temu taka cena była więc o co tu chodzi? bez problemu wczoraj dzwoniłem wszystkie odmiany są dostępne ? więc o co Ci chodzi? Chodzi mi o popularne odmiany: Queen, Corinna, Lilly itd. Jakieś wynalazki pewnie jeszcze będą. Dobre masz ceny, 3.2 to w zeszłym sezonie płaciłem. W Inagri masz ceny ok 3.7-4.0 plus wysyłka. Tam są dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRz1 Napisano Wtorek o 06:54 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 06:54 Inagri wczoraj dostarczyli mi Queen Anna 3,500zł/ tona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mat Napisano Wtorek o 07:49 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 07:49 Witam jak zejście ziemniaka u was Panowie i jak z cenami po ile sprzedajecie za worek 15 kg ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sencor Napisano Wtorek o 15:37 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 15:37 L7 godzin temu, Gość Mat napisał: Witam jak zejście ziemniaka u was Panowie i jak z cenami po ile sprzedajecie za worek 15 kg ??? Południe kraju 9 - 11 zł zastój w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik DOL Napisano Wtorek o 15:55 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 15:55 17.50 15 kg worek Pozdrawiam Producentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sencor Napisano Wtorek o 17:21 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 17:21 Godzinę temu, Gość Rolnik DOL napisał: 17.50 15 kg worek Pozdrawiam Producentów Strefa marzeń i koncert życzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kra Napisano Wtorek o 17:37 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 17:37 1 godzinę temu, Gość Sencor napisał: Południe kraju 9 - 11 zł zastój w temacie. Ceny proporcjonalne do sadzeniaków i nawozów nie idzie przechwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi