Gość Marian Napisano 9 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 9 godzin temu 12 godzin temu, Gość Swietokrzyskie napisał: Chętnie oddam 35ha w dzierżawę po 3tys.w całości promocja za 100tys.Platne z góry. Można sobie smieszkowac ale zima ciepła i ziemniak zacznie się zaraz budzić w magazynach. W maju kupa towaru pojedzie w pole. Smutne ale prawdziwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ZEN. Napisano 6 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 6 godzin temu Czy ktos sadzi ziemniaki po rzepaku? Pryskalem La Diva od ziela rzepak, na etykiecie jest 18 mies mi wychodzi do sadzenia od pryskania 19 mies. Zanim powschodza będzie 20. Słyszałem że potrafi poskręcać jeszcze ziemniak tylko że znajomy pryskal Navigatorem. W La Diva sa podobne substancje jak w Navigatorze. Miał ktoś już doświadczenie z tym, może nie wszystkie odmiany pozwija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ZEN. Napisano 5 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 5 godzin temu Czy ktos sadzi ziemniaki po rzepaku? Pryskalem La Diva od ziela rzepak, na etykiecie jest 18 mies mi wychodzi do sadzenia od pryskania 19 mies. Zanim powschodza będzie 20. Słyszałem że potrafi poskręcać jeszcze ziemniak tylko że znajomy pryskal Navigatorem. W La Diva sa podobne substancje jak w Navigatorze. Miał ktoś już doświadczenie z tym, może nie wszystkie odmiany pozwija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Martinx77 Napisano 2 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 2 godziny temu Nie słyszałem żeby po rzepaku ziemniaki sadzili. Lata temu, ktoś po wymarzniętym dał pyry, ale krzaki się męczyły. Jak nie masz innej opcji, to sadź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi