STH Posted January 1 Report Share Posted January 1 Zwracajcie uwagę na współpracę z tym Panem i jego firmą, mimo kilkunastu zapewnień i zobowiązań, odwlekania w czasie ,całość należności która wynika z dostawy z początku lipca do tej pory nie zapłacona . Proszę o powielanie i udostępnianie posta tak aby inni nie zostali oszukani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Producent Posted January 2 Report Share Posted January 2 Dlaczego nie chce zapłacić ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STH Posted January 2 Author Report Share Posted January 2 Tutaj już pytanie nie do mnie, w pierwszych tygodniach co rozmowa to zwklekanie z terminem, w następnych miesiącach już zero kontaktu numer zablokowany. Po kilku miesiącach część spłaty z zobowiązaniem do całości do 24.12 , kolejny termin do końca roku 2024, jednak żadna z nich nie spełniona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gościniec123 Posted January 23 Report Share Posted January 23 I jak udało się odzyskać całość pieniędzy czy tylko windykacja z tym gosciem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STH Posted January 26 Author Report Share Posted January 26 Myślę że tylko windykacja, zero kontaktu z właścicielem, wiadomości tylko z próbą zastraszania z jego strony . Postępowania sądowne i oddanie długu dla firm windykacyjnych choćby przy odzyskaniu części zadłużenia, a reszta dla windykatorów to chyba najlepsze rozwiązanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wujek Posted January 27 Report Share Posted January 27 Jechać z nimi! Kolejne cwaniaki co to na naszej ciężkiej pracy się dorabiają! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MaciejG Posted January 28 Report Share Posted January 28 Niestety będzie więcej takich. Kryzys w PL będzie narastał i złodziejstwo będzie rosło. Także trzymajmy się i pilnujmy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Witek Posted January 30 Report Share Posted January 30 Podaj mi nr tel bo też mam problem z płatnościami w tej firmie lub zadzwoń do mnie 510 758 258 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Producent Posted January 30 Report Share Posted January 30 Witek, można wiedzieć ile Ci jest winien ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Doradcarol Posted March 11 Report Share Posted March 11 W takim przypadku proponuje zjednoczyć się i łączny dług przekazać do firmy windykacyjnej. Nie odzyska się już całości ale takie firmy mają swoje sposoby działania na nieuczciwych kontrahentów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filipos1 Posted March 12 Report Share Posted March 12 Dzięki za info.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gosciniec Posted March 12 Report Share Posted March 12 Właściciel firmy z kolejną spółka o nazwie ,, TRUSKAWKA HANDEL,, zmiana nazwy lub poszukiwania kolejnych oszustw w branży owocowej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Producent Posted Saturday at 02:16 PM Report Share Posted Saturday at 02:16 PM Więc piszcie śmiało kogo przekręcił Michałek ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts