Gość Jarek Napisano 10 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipca 2017 Cały tydzień deszczowy to i cena pójdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość river interpaoli Napisano 10 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipca 2017 jaka cena na Krakowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spioch Napisano 10 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipca 2017 WGRo Poznań 8 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek Napisano 10 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipca 2017 A rzeczywista cena na Rybitwach jaka jest Koledzy ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ja krk Napisano 10 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipca 2017 7 zł hurt kraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Hamdlarz Napisano 10 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipca 2017 Mi tam odpowiada cena 3 zl na wyjsciu za ziemniaka niema co ukrywac i tak marza ta sama a naklad maly. Poza tym gdy towar jest tani to jest lepsza jakosc a gdy drozszy to kazdy chlam pakija rolnicy. Mam nadzieje ze bedzie ziemniak po 3 zl i rolnik na pace bedzie mowil ze jak wiecej to taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 10 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipca 2017 Cwaniaczek handlarzyk się znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zatwardziały rolnik Napisano 10 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipca 2017 Mi tam odpowiada cena 3 zl na wyjsciu za ziemniaka niema co ukrywac i tak marza ta sama a naklad maly. Poza tym gdy towar jest tani to jest lepsza jakosc a gdy drozszy to kazdy chlam pakija rolnicy. Mam nadzieje ze bedzie ziemniak po 3 zl i rolnik na pace bedzie mowil ze jak wiecej to taniej TO U WAS HANDLARZY ZAWSZE TOWAR STARY BO JUŻ Z DRUGIEJ RĘKI,A PRODUCENT ZAWSZE TOWAR PIERWSZA KLASA I NIE PISZ GŁUPOT!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kupiec Napisano 11 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipca 2017 Dzis zjazdowa wywolawcza 5 zl kupilem po 4 300 workow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość strarzak Napisano 11 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipca 2017 Kalisz 8 Łódź teraz 10 totalny brak towaru co jest? Dzwonili z Katowic 9 w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Handlarz Napisano 11 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipca 2017 I powiem wam ze za trojaka bez problemu laduje w tej chwili z domu piekna pyre ale z domu to i tak za drogo powinien być max Zając! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 11 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipca 2017 Za takie wypowiedzi tego handlarzyka to powina byc ufundowana wizyta u protetyka bo moim zdaniem to handlarze to tylko parza zarobic na biedym rolniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rr Napisano 11 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipca 2017 Mi tam odpowiada cena 3 zl na wyjsciu za ziemniaka niema co ukrywac i tak marza ta sama a naklad maly. Poza tym gdy towar jest tani to jest lepsza jakosc a gdy drozszy to kazdy chlam pakija rolnicy. Mam nadzieje ze bedzie ziemniak po 3 zl i rolnik na pace bedzie mowil ze jak wiecej to taniej mam nadzieje ze zbankrutujesz i skonczysz handlowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sklepikarz Napisano 11 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipca 2017 (edytowane) Byl taki czas ze za dyche kupowalem na zjazowej 8 worków ten czas juz wraca ostatnio tylko 3 kupilem za dyche ale mam nadzieje ze bedzie lepiej Edytowane 11 Lipca 2017 przez IGRiT Serio nie ma Pan co robić tylko innym ciśnienie podnosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Damian Napisano 11 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipca 2017 Jaka cena na Kaliszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jarek Napisano 11 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipca 2017 Nie denerwujcie się na handlarza on mówi o 3 zł za kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kujawiak. Napisano 11 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipca 2017 Forum w tej anonimowej formie i na tym poziomie mija się z celem. To tylko darmowa promocja chamstwa.Pozdrawiam wszystkich gustujacych w wiarygodnych informacjach i opiniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość robciu Napisano 11 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipca 2017 Jaka cena na Kaliszu? Wczoraj 6 nad ranem 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomek Napisano 11 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipca 2017 Jaka cena za nie mytego na Broniszach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IGRiT Napisano 11 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipca 2017 Forum w tej anonimowej formie i na tym poziomie mija się z celem. To tylko darmowa promocja chamstwa.Pozdrawiam wszystkich gustujacych w wiarygodnych informacjach i opiniach. Dokładnie tak, prosimy więc Panie Kujawiak o założenie konta i danie przykładu innym. Prośbę tą kierujemy też do wszystkich innych osób piszących na forum w związku z planowanym wprowadzeniem obowiązku logowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Onyx Napisano 11 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipca 2017 Jaka cena za mytego w lodzi i na broniszach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubertus Napisano 11 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipca 2017 Forum w tej anonimowej formie i na tym poziomie mija się z celem. To tylko darmowa promocja chamstwa.Pozdrawiam wszystkich gustujacych w wiarygodnych informacjach i opiniBa Bardzo trafna uwaga! Jeśli mogę coś zasugerować Administracji IGRiT to proponuję aby wprowadzić obowiązek posiadania konta na tym portalu dla chcących wypowiadać się na forum. Każdy głupio-mądry dwa razy się zastanowi zanim napisze jakąś bzdurę. A takich, którzy piszą głupoty żeby siać zamęt łatwiej będzie skarcić, stosując ocenę użytkowników IGRiT dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jarek Napisano 12 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipca 2017 Jaka cena na Broniszach za nie mytego i jakie zejście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sklepikarz Napisano 12 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipca 2017 I teraz juz wszystkie cwaniaki rolniki boja sie szczekac? Nad chlopem powinien byc bat inaczej nie potrafi sie zachowac. Na forum nikt nie dzwignie ceny nie oszukujcie sie. Lodz irge brudna placilem 6 zl a zoltego 4 zl za ladny towar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 12 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipca 2017 To że mówisz o szczekaniu pokazuje jakim sam jesteś sklepikarzu burkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi