Gość Gość Napisano 12 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipca 2017 Kraków 9-10 zł worek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 12 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipca 2017 To że mówisz o szczekaniu pokazuje jakim sam jesteś sklepikarzu burkiem pewnie wyżebrał od kogoś resztki i teraz sieje propagandę prostak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin Napisano 12 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipca 2017 Jaka cena irgi mytej na broniszach? Lodz dzis 5 zl zolty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mateusz Napisano 12 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipca 2017 jak irga na Łodzi i na Warszawie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość WSC Napisano 12 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipca 2017 jak irga na Łodzi i na Warszawie ? 5-6 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 12 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipca 2017 Mi tam odpowiada cena 3 zl na wyjsciu za ziemniaka niema co ukrywac i tak marza ta sama a naklad maly. Poza tym gdy towar jest tani to jest lepsza jakosc a gdy drozszy to kazdy chlam pakija rolnicy. Mam nadzieje ze bedzie ziemniak po 3 zl i rolnik na pace bedzie mowil ze jak wiecej to taniej ja Ci za darmo oddam chętny? ja nie zbiednieje a ty będziesz bogaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomek Napisano 12 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipca 2017 koledzy jak dziś Katowice cena ziemniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość irena Napisano 12 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipca 2017 wywoławcza 9 schodzi po 7 taki sobie, ładny po 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jarek Napisano 13 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipca 2017 Jak po deszczu , dużo u was popadało.? W okolicach Wyszogrodu ostra ulewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 13 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipca 2017 sieradzkie dziś nie będzie kopało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 13 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipca 2017 kopie sieradzkie dziś dają rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pat Napisano 13 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipca 2017 Jaka jest cena w Katowicach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Darek Napisano 13 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipca 2017 W Kaliszu towaru mało 6 jak najbardziej osiagalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Slawko Napisano 13 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipca 2017 Jak Irga na Warszawie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość WSC Napisano 13 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipca 2017 Irga Warszawa 10 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rkrk Napisano 13 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipca 2017 Dziś w krk nawet spoko. Towaru tak sobie 7 cenią po 6 sprzedają wczoraj było gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jarek Napisano 14 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipca 2017 Witam Panowie . Jak ceny na giełdach po deszczach?. Chodzi mi głównie o Bronisze , ale i w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 14 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipca 2017 Witam Panowie . Jak ceny na giełdach po deszczach?. Chodzi mi głównie o Bronisze , ale i w Polsce. 8-7 irga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Diana Napisano 15 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipca 2017 Kraków wczoraj popołudniu 3zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pka Napisano 15 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipca 2017 Za 5 kg rozumie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 15 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipca 2017 wczoraj kraków 6 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek Napisano 15 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipca 2017 Ja tam wiecej niz 3 zl/15kg z domu nie place i laduje po 1000 workow co drugi dzien jest towaru w tym roku b.duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mirek Paluch Napisano 15 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipca 2017 Po co sie oszukiwac u mnie w rejonach blonia poznego nawiazalo duzo jak nigdy znajomy w rejonie kozienic mowil ze u niego tez a i nasadzenia jak co roku wieksze zeby bylo 6 zl za irge z domu bede bardzo zadowolony. Wczoraj na broniszach sprzedalem po 7 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jan Napisano 16 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipca 2017 koledzy jak dzis ceny Kalisz Katowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek Napisano 16 Lipca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipca 2017 Place dochodowy plus vat a wy rolnicy powinniscie tyle placic powinniscie placic wtedy by nie bylo pseudo rolnikowikow a ci ktorzy nie radzili by sobie nosili by pustaki na budowie i nareszcie byscie mieli cene. 3 zl jest teraz normalna cena za a za gruby 4 zl kazdy tak placi a komu nie pasuje niech czeka na cuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi