Darekspire Napisano 24 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Stycznia 2019 Skoczki na sadza i na sieją a my dostaniemy po d*pie bo przez nich godziwych cen nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mateusz Napisano 25 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Stycznia 2019 Z sadzeniakiem jest problem więc albo go nie ma albo tyle osób go zamówiło. Jedyne co nas może uratować to jakaś klęska, na co bym nie liczył. Z ziemniakami to jest tak że jakiegoś specjalnego sprzętu nie trzeba i skoczkom najłatwiej posadzić ziemniaka, a po takim sezonie skoczków musi być dużo. Zawsze po dobrym roku przychodzi marny rok pod względem cen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemniak Napisano 25 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Stycznia 2019 W rolnictwie trzeba brać pod uwagę średnią kilkuletnią. Ja osobiście co roku sadzę 80 ha ziemniaka. Nie zwiększam ani nie zmniejszam areału ziemniaka. Od lat współpracuję tylko z jednym odbiorcą, nie latam, nie kombinuję i nie narzekam. On jest pewien jakości mojego towaru na czym jemu zależy i dzięki temu nawet jak się trafi rok w którym jest ziemniaka pełno i po 10 groszy to dla mnie cena jest zupełnie inna (oczywiście dużo wyższa także koszty produkcji zawsze mi się zwrócą) i ode mnie odbierze wszystko co mam. A skoczką życzę "powodzenia", nasadźcie do oporu tylko później nie wypłakujcie się, że nie macie gdzie sprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masło Napisano 25 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Stycznia 2019 a czego te skoczki nasadzą, skoro sadzeniak już chodzi od 2 do 3,5tys za tone i go nie ma? jesli uważacie, że jest to próbujcie zamówić: Gale, Soraye, Melody, Lilly itd - nic nie jest już dostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kocur Napisano 25 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Stycznia 2019 Skoczki nie sadzą kwalifikatem tylko śmieciami, a w tym roku ze względu na suszę drobnego jest od pyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 25 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Stycznia 2019 Beda sadzic byle badziewiem kupionym na targu a sprzedajacy beda to zachwalac ze to rok po kwalifikacie i sie beda cieszyc ze biora kasa bo tak to by musieli tym odsortem z pasc gadzine albo wywieźć pod brzeg a bedzie tego napewno setki hektarow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mistrzu Napisano 25 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Stycznia 2019 Racja. Telefonów o sadzeniaka jest sporo. Ja kwituje krótko, nie mam, nie sprzedaje a jeśli ktos bardzo naciska to mówię 3tys tona i koniec tematu. A poza tym jeśli chodzi o drobne ziemniaki to na południu jest ich jak na lekarstwo, właściwie wszystkie odmiany są w kalibrze 45+. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sezon Napisano 26 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Stycznia 2019 Ten roczek jak poprzedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek Napisano 26 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Stycznia 2019 Dzisiaj ladowalem czerwonego BIG bag kal5+ cena1, 10 a jakie prognozy na następny tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michu Napisano 27 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Stycznia 2019 Witam jakie ceny w exporcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Roll Napisano 27 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Stycznia 2019 Jakie dzisiaj były ceny na broniszach ziemniak Cebula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wiki Napisano 27 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Stycznia 2019 Jak tam ceny targ Piast Wro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemniak Napisano 27 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Stycznia 2019 Zjazdowa 18zl za żółtego,brak towaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość xXx Napisano 27 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Stycznia 2019 Jaka cena na jeeli 30-55 klasa A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Młody ziemniak Napisano 28 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Stycznia 2019 Ziemniaki targpiast wro 16 zł zejście marne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 28 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Stycznia 2019 bronisze żółty19zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mazowszanin Napisano 28 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Stycznia 2019 nieprawda jakie 19 jak można było kupić po 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masło Napisano 29 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia 2019 Kraków: wołane 17, sprzedaż po 16, towaru tyle co nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mario Napisano 29 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia 2019 A czerwony jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Leon Napisano 29 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia 2019 Łódź 18 sprzedaż po17brak towaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jaa Napisano 29 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia 2019 Wczoraj byłem z towarem w Łodzi było nas 5 samochodów i nikt więcej jak 15 zł za żółtego nie chciał dać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 29 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia 2019 a dziś nie było towaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 30 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Stycznia 2019 brakło ziemniaka bo jakaś cisza ceny nie rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bosss Napisano 30 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Stycznia 2019 każdy sprzedaje po 15 zł za 15kg w worku i pieniądze liczy(boi sie ze cena spadnie), a w rzeczywistości tyle płaca brutto za ziemniaka luz do pakowania, w worku można śmiało już dostać 16zł, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pyreczka Napisano 30 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Stycznia 2019 Zainteresowanie jest bardzo duże dzisiaj miałem propyzje 1zl worek 15 ilości tirowe gotowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi