Gość olp Napisano 4 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopada 2017 Czy orientujecie się ile kosztuje usługa wykarczowania sadu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil Koło Napisano 5 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwca 2020 Może ktoś wie ile kosztuje likwidacja sądu? Mam tego około 25ha różne gatunki. Nie wiem czy lepiej mulczowac czy wyciąć i usunąć korzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tomek Napisano 6 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwca 2020 są firmy które karczują w zamian za drzewo (zabierają to co wyrwią) i jest to bardzo korzystne rozwiązanie, ale namiarów nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil Koło Napisano 6 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwca 2020 Może ktoś ma namiary na taką firmę? Zmulczowanie takiego sadu nie będzie miało negatywnego wpływu na ziemię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IGRiT Napisano 6 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwca 2020 Proszę w wyszukiwarce na IGRIT wpisać frazę np.: 'karczowanie' - znajdzie Pan kilka ofert na liście, trzeba by podzwonić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 6 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwca 2020 Tak czy inaczej trzeba cos dorzucic. Mnie wykarczowanie na gotowo kosztowalo 2tys za he. Jak to firma to radze spisac umowe i okreslic zakres prac. Zeby nie bylo pozniej nieporozumien co zrobic z pienkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil Koło Napisano 6 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwca 2020 1 godzinę temu, IGRiT napisał: Proszę w wyszukiwarce na IGRIT wpisać frazę np.: 'karczowanie' - znajdzie Pan kilka ofert na liście, trzeba by podzwonić ... Dziękuję znalazłem, Koszt to około 200zl dopłaty do hektara przy zabraniu drzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi