Marcin Napisano 15 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maja 2019 Z tego co wiem to w okolicach 4zł/kg ale najlepiej jakby ktoś to potwierdził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pankracy Napisano 15 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Września 2019 witam koledzy jak seler wam urosła w tym sezonie u mnie na górkach to bardzo cienko ogólnie jeszcze drobny jest, czerwiec sierpien dał mu "popalić". Ceny w skupach niezaciekawe o gieldach to juz nie wspomnę bo co tam się sprzeda.jak myślicie coś na grudnia podrożeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michal_mazowieckie Napisano 16 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Września 2019 To prawda ceny mocno rozczarowuje, zejście też. U mnie seler, mimo że sadzony praktycznie na początku czerwca rośnie ładnie. Już ma około 400 500 gram, posypany hydro, polany. Liczę że dorosnie do kila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ROMEK Napisano 9 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marca 2020 Witam, Jakie ceny są obecnie na brudnego i mytego selera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek Napisano 2 Listopada 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopada 2020 Jaka cena ów warzywa na przetwór ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Doniu Napisano 12 Listopada 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopada 2020 Czy ktoś w ogóle to bierze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 13 Listopada 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopada 2020 Sprzedałem 30t prosto z pola na przemysł po 0,65gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janusz Napisano 13 Listopada 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopada 2020 Chyba po 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 13 Listopada 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopada 2020 Kontrakt, więc w tym roku wygrałem. Zato w zeszłym przegrałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konstantynopolitanczyk Napisano 18 Listopada 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopada 2020 W dniu 13.11.2020 o 19:29, Sieradzak napisał: Kontrakt, więc w tym roku wygrałem. Zato w zeszłym przegrałem. Jakie ceny na kontrakcie w zeszłym roku i tym zaoferowali? Pytam z czystej ciekawosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 19 Listopada 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopada 2020 W zeszłym dostałem 55gr i bolało bardzo ale wyjścia nie było bo kary za brak odstawy potężne. W tym roku zapowiadali susze więc dali 65gr i wtopili na moja korzyść na szczęście. Jestem bardzo ciekawy jaką cenę będą chcieli wystawić w kwietniu jak będą chcieli nowe umowy pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konstantynopolitanczyk Napisano 19 Listopada 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopada 2020 Dużo sądzisz selera? Jak ci wychodzi wydajność na przemysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 19 Listopada 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopada 2020 3,5ha i w tym roku nie przekroczyło 45ton.Mialem problem z chorobami grzybowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Daro Napisano 19 Listopada 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopada 2020 (edytowane) Czy ty człowieku czasem się słuchasz? Edytowane 20 Listopada 2020 przez IGRiT Usunięto złośliwości. Może tak coś w temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gazowany Napisano 22 Listopada 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopada 2020 To i tak zle nie wychodzi. Na bronisze ELEmenty zwoza towar jak snieg, wyszczotkowany, spaletowany, kaliber do 0,7 kg i gonia po 80 groszy. To jest interes! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mariuszem Napisano 22 Listopada 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopada 2020 Sadźta wincyj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pankracy Napisano 22 Listopada 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopada 2020 ogrodnicy,rolnicy nakupili kombajnów do zbioru,ogławiarki itp i walą masówkę. Mali na dotacje do małych gospodarstw zeby zwiększyć dochód muszą siać pietruszkę itd i tak w skali calego kraju robią się tysiące hektarów co by tego nigdy nie robili bo chodzą do pracy lub maja bydło.Studni już też od cholery szusza nic nie zrobi. Już się na warzywach nie zarobi,chyba ze na wczesnych pod przykrycię z 2 tyg pohandlować na giełdzie i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pankracy Napisano 31 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marca 2021 jak Panowie biznes na selerze w tym sezonie zrobiliście? Ja nie ukrywam w plecy,na szczęście miałem polowe co w zeszłym sezonie. Nie wiem czy nasadzone tego tyle było czy przez te zamknięte restauracje zejścia nie było. U nas na wczesnego juz sadzą pod przykrycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aedrew Napisano 31 Marca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marca 2021 Proponuje nie zmniejszać nasadzeń co by było w czym przebierać i darmo kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 5 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwietnia 2021 Areał w tym roku taki sam, nie zabraknie napewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mariusz Napisano 10 Maja 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maja 2021 Jak sytuacja z selerem? Podobno zaczyna drożeć. W niedzielę na giełdzie Bronisze 3zł/kg. Z domu oferty mam po 1,90 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michal_mazowieckie Napisano 15 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwca 2021 Jak widzicie przyszły sezon selera?Jak Podobno mniej nasączone, wczesne opóźnione. Ktoś ma jakieś potwierdzone info? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 27 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipca 2022 Jak Panowie sytóacja z selerem W dniu 15.06.2021 o 10:52, Gość Michal_mazowieckie napisał: Jak widzicie przyszły sezon selera?Jak Podobno mniej nasączone, wczesne opóźnione. Ktoś ma jakieś potwierdzone info? Jak panowie seler w.tym roku ? Rośnie czy dostał przez susze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 18 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2023 Witam. Jak krztałtują się ceny za seler zrobiony na jabłko w przetwórniach? I jakie ceny na włoszczyznę na brudno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Antonio Napisano 2 Marca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marca 2023 Pany jaka cyfra za mytego w worku 10 kg ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi