Gość Farmer Napisano 16 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopada 2017 Proszę o opinię na temat firmy unex chcą kupić odemnie zboże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Producent Napisano 19 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopada 2017 Kolego o de mnie też chcieli kupić w zeszłym roku .Podpisać umowę załadować i za 2 tygodnie zapłacić . Ja powiedziałem ze nie ma problemu tylko umowę ja przedstawię a mianowicie oni zapłacą a ja w ciągu dwóch tygodni załaduję zboże. Przecież zaufanie powinno działać w obie strony. Powiedzieli ze oni tak nie działają Ja mam im zaufać na byle papierek a oni już nie. Tydzień temu też dzwonili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Farmer Napisano 20 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopada 2017 Taką samą propozycję miałem a jak cenowo oferują za pszenicę bo mi oferowali 654 netto odbiór z gospodarstwa za paszowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc Napisano 21 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopada 2017 zalezy jakie parametry .. moja w lubelli wyszła 680 plus vat . ale z podwórka zabiera po 670 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek Napisano 30 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopada 2017 moim zdaniem większość firm płaci na termin płatności. U mnie skupy w okolicy też za gotówkę nie płacą od razu. A jak już to w niższej stawce. dwa tygodnie to i tak dobrze. Handlowałem z firmami i paszarniami co miesiąc płacą. Najważniejsze aby kasa na koniec przyszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IGRiT Napisano 5 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudnia 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie ... Ten temat został przeniesiony z "Kategorie IGRiT → Zboża" do "Około rolnicze → Opinie i ostrzeżenia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi