Gość endrju Napisano 30 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopada 2017 Co tam we Wrocławiu? Jakakolwiek podawalność poza handlarzami stojącymi cały rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maciek Napisano 30 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopada 2017 Kiepsko. Chyba, że za pół ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość endrju Napisano 30 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopada 2017 Czyli oprócz Bronisz i Sandomierza wszędzie to samo, czyli nie sprzedajesz wcale albo pół darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 1 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudnia 2017 tak dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dorota Napisano 6 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudnia 2017 Szukam tanio jablek nie przemyslowych .kazda ilosc Mozna ponizej 2zl dostac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Daniel Napisano 9 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudnia 2017 Szukam tanio jablek nie przemyslowych .kazda ilosc Mozna ponizej 2zl dostac? A jakich odmian szukasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Daniel Napisano 9 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudnia 2017 Jaka cena cortlanda w Sandomierzu na giełdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Alwa Napisano 11 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudnia 2017 Z domu cortlanda sprzedaje 35 zł 8+, za ligola 8+ brałem 27 teraz cena do dołu bo podobno na Broniszach tanieje,ludziska ogarnijcie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość producent Napisano 15 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudnia 2017 Witam czy ktoś wie po ile można sprzedać na Broniszach szarą renete? I jakie jest zejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nikt Napisano 16 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudnia 2017 Szara Reneta nie wiem ale Boskop wczoraj po 65-70 zł Lobo 25 drobny gruby 35 zł Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 19 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudnia 2017 Jak idzie jablko na Broniszach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik Napisano 19 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudnia 2017 Ładne jędrne 7.5+ idzie dość dobrze, przechowalnia i mizerna jakosc( czego jest multum) stoi jak widły w gnoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 19 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudnia 2017 Ładne jędrne 7.5+ idzie dość dobrze, przechowalnia i mizerna jakosc( czego jest multum) stoi jak widły w gnoju Dzieki kolego za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Roman Napisano 19 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudnia 2017 Ładne jędrne 7.5+ idzie dość dobrze, przechowalnia i mizerna jakosc( czego jest multum) stoi jak widły w gnojua ty jak na tym placu stoisz to mysliszze inaczej wyglądasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość XXXXX Napisano 3 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Stycznia 2018 Witam, jak sytuacja na Broniszach po świętach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Truskawka będzie droga Napisano 8 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Stycznia 2018 Idzie dobrze aby dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sad Napisano 9 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Stycznia 2018 a cos konkretniej na tych Broniszach? Jak szampion ligol od 7,5cm z KA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ja Napisano 9 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Stycznia 2018 Nie ma ruchu na placu. Ceny za standard 30zł w hurt żeby sprzedać, a nie stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano 9 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Stycznia 2018 Ligola to i niżej trzeba dawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sad Napisano 11 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Stycznia 2018 cena z dziś 11.01 za jaką sprzedałem jabłka cortland gruby - 55, średni 45 lobo grube - 50, średnie 40, śrut 25 eliza gruba- 40 ligol gruby 35 redchief gruby 45 zapominałem dodać, rynek Bronisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kkkk Napisano 11 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Stycznia 2018 jakie ceny na innych giełdach np. Sandomierz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janusz Napisano 11 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Stycznia 2018 Po tyle to może i ceniłes albo jedna klatkę sprzedałes nie pisz bzdur tylko podaj realne ceny pisać to prosto tylko ciekawe ile w portfeliku masz z tego rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik Napisano 11 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Stycznia 2018 Ja byłem w niedzielę to lobo i korki po 50 kto zdążył pierwszy złapać, szampion 7.5+ 30 ligol 8+ też 30 oczywiście ładny towar a nie mamałyga z piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcus Napisano 12 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Stycznia 2018 A jak gruszka konferencja Polska wyglada cenowo i czy jest zejście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gs Napisano 15 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Stycznia 2018 Janusz, napisałem po ile sprzedałem. jak sie zawiezie ładne jabłko to sie cene bierze i sie sprzedaje a nie jak połowa placu syfu nawiezie i sie modlą zeby jakoś to sprzedać. tacy tylko psują rynek. Kto był w niedziele na rynku to wie jaka cena była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi