Gość Gość Napisano 26 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Stycznia 2018 teraz tak będzie, drobniejsze na export będzie w takiej samej cenie albo lepszej niż grube na rynku. zwyczajnie pewnej ceny giełda przeskoczyć nie może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kubota i truskawka życie Napisano 26 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Stycznia 2018 wlasnie ze może powinno byc50zl za klatkę eksport 1,50 a przemysł 0,90 i tak ci roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 26 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Stycznia 2018 Gówno może, Bronisze to rynek hurtowy, nie podasz do hurtu to nie podasz tylko będziesz stał, jak kupi hurtownik po 50zł za skrzynkę to od niego musi kupić to sklepikarz, który zapłaci 60zł, to na sklepie musi wystawić to jabłko z 6zł/kg, a wtedy stanie zejście. Nieraz i nie z jednym towarem tak było, że eksport przy brakach płaci więcej, a na rynku zejście staje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 27 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Stycznia 2018 po ile teraz drobne jabłko na giełdzie w sandomierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik Napisano 28 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Stycznia 2018 po ile teraz drobne jabłko na giełdzie w sandomierzu Drobne to trzeba było na spady wywalić po 1zł. A nie teraz na rynek badziewie pchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kubota obciach dzisdostwo Napisano 28 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Stycznia 2018 Drobne to trzeba było na spady wywalić po 1zł. A nie teraz na rynek badziewie pchać bujaj się ciekawe po ile ty zdążyłeś przemysł wychandlowac bo ja byłem patriota i czekałem do końca i taniej jak po 0,80 nie oddałem exporty tez taniejhak 1,8 nie puszczam czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 28 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Stycznia 2018 bujaj się ciekawe po ile ty zdążyłeś przemysł wychandlowac bo ja byłem patriota i czekałem do końca i taniej jak po 0,80 nie oddałem exporty tez taniejhak 1,8 nie puszczam czekam Czekaj dalej, ale jakby co mogę podstawić BDFa hahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Majkel Napisano 28 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Stycznia 2018 Przecież w tej chwili za przemysł z zielonych można dostać ponad 1,1 lub jonagoldów, za suchy z reszty odmian spokojnie 1zl, i raczej do góry to idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik Napisano 29 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia 2018 W sobotę jonagoldowate podane na soki 1.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik Napisano 29 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia 2018 Ten od BDFa chyba nie potrafi przechowywac jabłek jak swoje wszystko sypie . A przecież za ładne Jonagoldy już dają 1.90zł . Jedynie Gloster i Idared jest tańszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kasia Napisano 31 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Stycznia 2018 Czym się podniecacie jak z drzewa można było idareda sprzedać w skrzynie po 1,50! Policz sobie koszty do tej pory ile zarobiłeś heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gustlik Napisano 5 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lutego 2018 Na bronkach bida z nedzą.Towaru że aż stoja w malinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 5 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lutego 2018 i jabłek nie ma, to co będzie jak jabłka będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ooo Napisano 13 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lutego 2018 po ile szampion na giełdzie w sandomierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jan Napisano 13 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lutego 2018 1,60-1,70 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kolarz Napisano 15 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lutego 2018 15,02 na bronkach pękła 100 za boskopa,80 za cortland lobo 60 alwa empire.Ex z ulo To już jest chore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gielda Napisano 15 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lutego 2018 Ale podawalność jest już znikoma na te pieniądze, takie ceny to tylko warzywniak z dobrego miejsca w Warszawie przeskoczy, gdzie przychodzi bogaty klient i nie patrzy na ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kasia Napisano 16 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lutego 2018 To Empire tańsze od loba ale kto tyle bral za lobo chyba tylko na lapie takie ceny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ona Napisano 16 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lutego 2018 W dniu 13.02.2018 o 18:36, Gość ooo napisał: po ile szampion na giełdzie w sandomierzu a ile trzeba ja ok. Sand Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xxx Napisano 16 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lutego 2018 Nie ma takich cen kolarzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość maniek Napisano 16 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lutego 2018 W Sandomierzu się handlarzom nóż w kieszeni otwiera, bo nawet za elise ze zwykłej przechowalni muszą płacić po 25zł...już się odgrażają że zobaczymy za niecały rok zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik Napisano 16 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lutego 2018 Witam po ile w Krakowie na giełdzie jabłko szampon, jonagored, prins? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gustlik Napisano 17 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lutego 2018 10 godzin temu, Gość Xxx napisał: Nie ma takich cen kolarzu Gdzie on widział 100za szarą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xxx Napisano 17 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lutego 2018 1 godzinę temu, Gość Gustlik napisał: Gdzie on widział 100za szarą 80max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tom Napisano 17 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lutego 2018 Po ile lobo grubsze i drobniejsze na Broniszach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi