Gość Kujawy Napisano 15 Lipca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipca 2018 Ile można dostać za pietruszkę na brudno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 16 Lipca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipca 2018 IA zaczynasz juz kopac? Ja daje 5 na brudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kujawy Napisano 16 Lipca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipca 2018 Kopać będe za 2-3 tyg. Pytam orientacyjnie. Namiary do mnie 603057278 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość producent pietruszki Napisano 18 Lipca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipca 2018 5 zł to bedziesz płacił na jesieni kolego a teraz to jeszcze musisz dołozyc ,ten rok jest nasz producentów pietruszki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 18 Lipca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipca 2018 Myslisz kolego ze ktos z takich co kupuje na brudno i to przerabia bedzie dawal taka cene? Sam sieje pietruszkę ponad 20lat i napewno nikt takiej ceny nie zaplaci za pietruszkę ktora wyjdzie w lutym policzyc wszystko to 8 zlotych to ile by musiala byc na wiosne a napewno nie powtórzy sie cena z tego roku bo się zrobi blokada cenowa i nikt nie zaplaci wiecej jak w tym roku bo to nie schabowy. A sam nie dam wiecej na przechowanie jak 3 zlote z wiadomych przyczym nie oplaca sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość producent pietruszki Napisano 19 Lipca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipca 2018 Nie chcesz nie kupisz,proste. Znajdą się tacy co kupią. Teraz płaca za drobny towar po 7zł i jakoś nie marudzą. Problemem jest to że większość pośredników ma gospodarstwa i nie chcą wystawiać faktur......Jak najtaniej kupić ,podatku nie zapłacić tylko dużo zarobić!!! Rozmawiałem już z kilkoma pośrednikami( uczciwymi) którzy liczą się z tym że jesień to będzie + - 4 zł i jakoś krzywdy nie widzą. Twierdzą że czym droższy towar to lepszy handel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 21 Lipca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipca 2018 Okolo 4 zl to bardziej realna cena a 7 i odrazu sprzedac bez przechowania to tym bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 27 Lipca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipca 2018 Ciężki rok dla pietruszki. Po opadach deszczu i upałach gnije na redlinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rys Napisano 30 Lipca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipca 2018 pietruszka i marchew kipi na redlinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 30 Lipca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipca 2018 To dobrze i niech tanieje bo ja juz swoje prawie 5 ha wykopalem i na tym koniec na ten rok:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aaa Napisano 30 Lipca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipca 2018 No gnije .a co niektorzy nie moga poczekac i juz po 4zl sprzedaja pili ich. Nie rozumiem czemu ludzie nie chca zarobic eh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 8 Sierpnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpnia 2018 Na prawdę jest tak dużo pietruszki że już 3 do 4 zł kg? Raczej trochę jest koło Inowrocław i Kielc i reszta brak . Tak ciężko ją trochę przetrzymać? W sklepie dalej 12 zł wam jak zawsze zostaje robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość aaa Napisano 11 Sierpnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpnia 2018 Witam Jakie plony w waszych rejonach warzyw korzeniowych? Słyszałem że Kalisz i okolice spory urodzaj marchwi, pietruszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kujawy Napisano 16 Sierpnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpnia 2018 W jakiej cenie jest pietruszka sprzedawana ba brudno?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 16 Sierpnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpnia 2018 Kolego z Kujaw zaczynasz juz. Pisałem do ciebie ale nic sie nie odzywales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kujawy Napisano 17 Sierpnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpnia 2018 Odpisałem i z Twojej strony cisza także sory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmm Napisano 17 Sierpnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpnia 2018 3zł - 3,5zł to realna cena za kg na brudno. Bieda okrutna w zbiorach pietruszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aaa Napisano 17 Sierpnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpnia 2018 Hej co oznacza zdanie "bieda okrutna w zbiorach pietruszki" Mało jej czy jakość niska a moze gnije? Ja swoją planuję kopać w październiku jak co roku bo sprzedaje ją od stycznia. Towar z chłodni . Aż boję się co sam wykopie tak napisałeś dramatycznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gościu Napisano 17 Sierpnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpnia 2018 Jedz na pole , wykop i zostaw na dwa tygodnie w ciemnym chłodnym miejscu, zobaczysz jaki masz towar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Henio Napisano 22 Sierpnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpnia 2018 Jaka cena brudnej Panowie ? Słyszałem że drożeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 22 Sierpnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpnia 2018 A myta tanieje. Dzwonilem na hurtownie to juz 3 zl chca oferować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość producent Napisano 22 Sierpnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpnia 2018 Gdzie tanieje ?wiadomo ze nie bedzie 10 zl ale za myta smialo 5-6 zl mozna dostac i taniej nie bedzie bo susza gorszs niz byla w maju i czerwcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 23 Sierpnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpnia 2018 Zależy jaki region tam gdzie dzwoniłem to zeszli z ceny bo mieli tyle ofert sprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość produkt Napisano 24 Sierpnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpnia 2018 Pietruszka bedzie tania, poznej narosnie mnostwo. U mnie wszyscy maja piekna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 24 Sierpnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpnia 2018 Z jakoscia jest duzo do życzenia. Z racji ze zadko po wschodzila to dużo jest rozwidlen na korzeniach. A ty z jakich rejonow jesteś? Mieliście lepsze wschody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi