Gość Gość Napisano 3 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lutego 2019 U sąsiadów kopce siadły. Pietruszka jak ugotowana. Za mała ochrona fungicydowa i błędy przy zakładaniu kopca. Kopiec to nie szpital. Pietruszki z oznakami choroby nie wyleczy. Mogli sprzedać za dobre pieniądze nawet w grudniu a tak szkoda gadać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rolnik1832 Napisano 8 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lutego 2019 Po ile u Was teraz pietruszka? Jak zejście? Jakie ceny w marketach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PIotrek Napisano 11 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lutego 2019 Pietruszka na Warszawie 7 zł za bardzo ładną , wiec cena 8 zł za brudną to jakieś kpiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość falcon Napisano 11 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lutego 2019 Tak sie sklada ze na Wroclawiu brudna jest w cenie 7-8zl nieliczni nawet 9 wolaja. Zalezy od dnia. Widac nie zawsze w Warszawie jest najdrozej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 11 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lutego 2019 a w Łodzi w tamtym tygodniu była 5 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 11 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lutego 2019 Ja po 6 zł brudną ilości hurtowe 6 ton sprzedałem przedwczoraj. Zaczynałem w grudniu od 4,50 zł. Powiat łęczycki. Centralna Polska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mateusz Napisano 11 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lutego 2019 We Wrocławiu to dzisiaj tylko 4 było z pietruszką i cena od 7 do 9zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 12 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lutego 2019 i kupca też nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kupiec Napisano 12 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lutego 2019 22 godziny temu, Gość falcon napisał: Tak sie sklada ze na Wroclawiu brudna jest w cenie 7-8zl nieliczni nawet 9 wolaja. Zalezy od dnia. Widac nie zawsze w Warszawie jest najdrozej Brawo geniuszu, tylko we Wrocławiu w tydzień nie sprzedasz tyle co w Warszawie w nd rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 12 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lutego 2019 Pietruszki do maja nie będzie. Nie ma jej skąd sprowadzić. W drugim półroczu nas zaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 12 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lutego 2019 Kolego, powiedz inaczej - pietruszki do czerwca nie narośnie. Bo na pewno jej nie braknie, znam producentów którzy mają w chłodniach więcej towaru niż np. w ubiegłym roku. A co będzie w drugim półroczu to się jeszcze okaże. Już w bieżącym sezonie miało nas zalać a tu wyszedł drugi rok z rzędu z super ceną. A może akurat do trzech razy sztuka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 12 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lutego 2019 dużo towaru czeka na kwiecien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 14 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lutego 2019 Czemu akurat na kwiecień nie rozumiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 14 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lutego 2019 Bo kazdy czeka az cena zlapie zenit i wsztscy rusza i w raz a wtedy moze byc roznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nowy Napisano 18 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lutego 2019 Ciekawy rok sie zapowiada, sąsiad dzisiaj przed południem zaczął siać i cały czas sieje, redlin ma zrobione od cholery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 18 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lutego 2019 Ja już posiałem 7 ha marchwi i 10 pietruchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AAA Napisano 18 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lutego 2019 Powodzenia . Ja swoją sieje między 15 a 30 kwietnia. Z tego sezonu jeszcze w chłodni lezy .Myślę ją wypuścić w obieg z początkiem marca. Pośpiech jest złym doradcą. Pietruszka to panienka zeby jej dogodzić trzeba przejść przez mękę. Ja swojej po 20 latach siania nigdy nie jestem pewien. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rolnik1832 Napisano 19 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lutego 2019 Po ile teraz brudna u Was chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rolnik1832 Napisano 27 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lutego 2019 Jak u Was z cenami pietruszki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kapusta Napisano 28 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lutego 2019 Pietruszka myta 7-8 zł zależy od jakości w hurcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Obserwujący Napisano 3 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marca 2019 Można już siać marchew? Przecież to chyba zmarznie? Sasiad zrobił z 20ha redlin i coś siał to mi powiedział ze marchew i pietruszke. Pietruszka ok ale marchew to mały przymrozek i sie poskłada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 11 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marca 2019 Jak tam u was pietruszki pozostawione na polach na zime? Duzo po zostawiane tego towaru, zaczeliscie juz zbior? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zbych Napisano 12 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marca 2019 Nie znam nikogo w okolicy, kto w tym roku pozostawiłby pietruszkę na polu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 12 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marca 2019 A z jakich stron jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kapusta Napisano 20 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marca 2019 W małopolsce maja , widziałem zgnitą w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi