Sieradzak Napisano 28 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopada 2023 12 minut temu, Gość Tomek napisał: Panowie handluje ktoś z tym oszustem Rafał Pluta z Chabierowa wisi kase i ślad zaginął Nie handlowałem z nim ale legendy już po okolicy krążą.Nie tylko Ty wtopiles.Z czegoś tego JCB nowego kupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomek Napisano 28 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopada 2023 33 minuty temu, Sieradzak napisał: Nie handlowałem z nim ale legendy już po okolicy krążą.Nie tylko Ty wtopiles.Z czegoś tego JCB nowego kupił To trzeba będzie zrobić porządek na rewirze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik .p Napisano 28 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopada 2023 Do kiszenia z Kozienic na miejsce przywożą po 0.50 do Charsznica .Piękny towar i mają dużo a kapusta mrozy przetrzyma śniegiem zasypało i nic jej nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dług Napisano 28 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopada 2023 3 godziny temu, Gość Tomek napisał: Panowie handluje ktoś z tym oszustem Rafał Pluta z Chabierowa wisi kase i ślad zaginął taki sam jak Kisiel z dobraniewic koło proszowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 29 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2023 Może u was.U nas nawet pół centymetra nie ma a co noc większy mróz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dług Napisano 29 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2023 10 godzin temu, Gość Dług napisał: 13 godzin temu, Gość Tomek napisał: Panowie handluje ktoś z tym oszustem Rafał Pluta z Chabierowa wisi kase i ślad zaginął taki sam jak Kisiel z dobraniewic koło proszowic. Drugi Kisiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 29 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2023 28 minut temu, Gość Dług napisał: Drugi Kisiel Wracają praktyki z przed 8 lat tylko że teraz przyjdą na dużo większą skalę, tak się dzieje gdy wieś politykuje a resztę dopowiedzcie sobie sami. Pa,pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jas Napisano 30 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopada 2023 Witam czy dużo zostało kapusty na polach .i ciekawe czy da się coś zrobić z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tradekraków Napisano 30 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopada 2023 To co zostało napewno nie da rady . Duży mróz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 30 Listopada 2023 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopada 2023 Ludzie nie mogli korzeniowych kopać bo cały czas padało to kapustę wszystką z nudów pozbierali !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Enter Napisano 1 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudnia 2023 19 godzin temu, tradekraków napisał: To co zostało napewno nie da rady . Duży mróz. Tak duży mróz i czyma długo przemarzła po ptokach trochę jest po polach i nietak małe kawałki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ele Napisano 3 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudnia 2023 Jakie u was ceny na market za białą kapustę ? Łęczyca 0.80gr drgnie do góry cena jak myślicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 3 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudnia 2023 16 minut temu, Gość Ele napisał: Jakie u was ceny na market za białą kapustę ? Łęczyca 0.80gr drgnie do góry cena jak myślicie ? Chyba się ciesz z tego wam płacą bo z Sieradza, Kozienic przywożą do małopolski po 50 groszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnikk Napisano 3 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudnia 2023 58 minut temu, Gość Ele napisał: Jakie u was ceny na market za białą kapustę ? Łęczyca 0.80gr drgnie do góry cena jak myślicie ? Sieradz 70gr netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 5 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudnia 2023 W dniu 26.11.2023 o 15:25, Gość Kmi napisał: W tamtym Roku też miała przemarznąć małopolska w nocy -2 dzień 0 także jak na kapustę to za mało do -10 wytrzyma Nie bo mróz był tylko chwilowy 3 czy 4 dni wiem bo ciolem w grudniu a w tym już 2 tydzień trzyma więc astalawista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 5 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudnia 2023 15 minut temu, Gość Gość napisał: Nie bo mróz był tylko chwilowy 3 czy 4 dni wiem bo ciolem w grudniu a w tym już 2 tydzień trzyma więc astalawista W rym roku jest ciekawa sytuacja bo mimo długich mrozów ziemia nie wszędzie jest zamarznięta i może wyciągnie. Ja już nie mam ale w pobliżu została na polu i będę obserwował co się stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luqq Napisano 5 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudnia 2023 45 minut temu, Gość Gość napisał: Nie bo mróz był tylko chwilowy 3 czy 4 dni wiem bo ciolem w grudniu a w tym już 2 tydzień trzyma więc astalawista Wczoraj wyciąłem 2 głowki, zostawiłem w garażu i nic jej nie jest, wszysko ok doszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość KPR Napisano 5 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudnia 2023 Witam jakie ceny jest tendencja wzrostu okolice Proszowic 0.80 karton ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luqq Napisano 5 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudnia 2023 A przemysł jak płacą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 6 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudnia 2023 Ludzie co to za cena na dzisiejsze koszty produkcji 40-50 gr przemysł.Polak robi jak wół a markety się cieszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 6 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudnia 2023 Idiotów wśród nas rolników nie brakuje , ale już się zaczyna poszukiwanie kapusty !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 7 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudnia 2023 Puki co to jakoś tego nie zaobserwowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kra Napisano 7 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudnia 2023 4 godziny temu, Sieradzak napisał: Puki co to jakoś tego nie zaobserwowałem. W moim regionie kapusta sprzątnięta ale korzenia to w hu w polu zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xyz Napisano 7 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudnia 2023 Charsznica zostało bardzo dużo wszystko przemarzło co zostało na polu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 7 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudnia 2023 Koło Sieradza to samo.Kto nie sprzątną to jest po ptakach.Nie wiem skąd biorą się wpisy że wyciął główkę położył w piwnic i jest OK.Jakim cudem jak -10-12 było kilka razy z rzędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi