Skocz do zawartości

kapusta biała

Gość rolnik Adi

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Marek

No Łapkom. Się tak starali, z Białorusi ściągnęli i NL przyjechała i feriami się załaniano że popyt spadł, już witali się z Gąską że po 1,5 będzie i ogłoszeń dodali i w końcu łyso się zrobiło bo to wszystko na rynku jest, nikt wybawić z tego fantu ich nie chce a Polska cały czas drożeje... Nic tylko się napić... meliski 🙂

Gość Rolnik
  W dniu 12.02.2025 o 15:40, Gość Marek napisał:

No Łapkom. Się tak starali, z Białorusi ściągnęli i NL przyjechała i feriami się załaniano że popyt spadł, już witali się z Gąską że po 1,5 będzie i ogłoszeń dodali i w końcu łyso się zrobiło bo to wszystko na rynku jest, nikt wybawić z tego fantu ich nie chce a Polska cały czas drożeje... Nic tylko się napić... meliski 🙂

Expand  

A łapkom. To rozumiem.Niech  się gotują. Polska i tak będzie w cenie. Ciekawe jeszcze jak smakuje  ta zagraniczna bo słyszałem że Niemiec prosił  O parę główek  POLSKJEJ do swojej kuchni.

W Niemczech też będzie droższa. Skoro tak ładują na wschód. Dwa miesiące wcześniej  niż zwykle.

Gość Handel
  W dniu 12.02.2025 o 16:25, Gość Rolnik napisał:

A łapkom. To rozumiem.Niech  się gotują. Polska i tak będzie w cenie. Ciekawe jeszcze jak smakuje  ta zagraniczna bo słyszałem że Niemiec prosił  O parę główek  POLSKJEJ do swojej kuchni.

W Niemczech też będzie droższa. Skoro tak ładują na wschód. Dwa miesiące wcześniej  niż zwykle.

Expand  

Ja was zrozumieć nie mogę Ja jak swojego nie zarobię to nie ładuję nie rozdaję za darmo jak chłop kiedy nie ma gdzie sprzedać 

W dniu 12.02.2025 o 15:40, Gość Marek napisał:

Expand  

No klasyka już się cieszyli, że złoty strzał, a tu zonk, bo rynek zrobił psikusa. Sprowadzali, liczyli, kombinowali, a teraz nikt nie ratuje i towar zalega. A w Polsce jak drożało, tak drożeje… No nic, meliska w dłoń i patrzymy, co dalej

Gość Kkk
  W dniu 13.02.2025 o 18:23, Gość Wąsowicz napisał:

Skupy Charsznica opuściły 10 gr kapuchy mają pod dostatkiem z Niemiec 1.5 przychodzi piękny towar

Expand  

Rybitwy duzi gracze wszystko z importu kapusta marchew seler to jak ma być dobrze ?

Gość gosc
  W dniu 16.02.2025 o 09:33, Gość Kkk napisał:

Rybitwy duzi gracze wszystko z importu kapusta marchew seler to jak ma być dobrze ?

Expand  

Jak przeciągnie z eksport to dopiero cena 

Gość Tomek

Zobaczymy co będzie po mrozach.

Nocny mróz  sięgający nawet Macedonii. A już  miało  być wiosennie. Pola przygotowane pod sadzenie pod płaskim przykryciem. A tu taka niespodzianka. Na dodatek susza już teraz.

Gość STEFAN
  W dniu 12.02.2025 o 17:02, Gość Handel napisał:

Ja was zrozumieć nie mogę Ja jak swojego nie zarobię to nie ładuję nie rozdaję za darmo jak chłop kiedy nie ma gdzie sprzedać 

Expand  

bialorisie tania 1.50zl

Gość Rolnik

Market w kalibrze 2-4 luz w box 2,1-2,2 worek 15 2,4 i cały czas dzwonią o towar także te opowieści o obnizkach to sobie piszą ci co nie mają towaru