Gość Marek Napisano 5 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 5 godzin temu Jeśli Mularski zrobi z dostawą rozsady to co w tym roku to znów trzeba będzie wrócić do Niemca.... Z pewnością nigdy nie wrócę do Mularskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek Napisano 4 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Gość Marek napisał: Jeśli Mularski zrobi z dostawą rozsady to co w tym roku to znów trzeba będzie wrócić do Niemca.... Z pewnością nigdy nie wrócę do Mularskiego Źle napisałem, jeśli Krasoń zrobi.... dalej treść jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 2 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 2 godziny temu 4 godziny temu, Gość Rolnik z centrum napisał: I dla tego byłem strasznie zdziwiony jak od Mularskiego mówił na spotkaniu że mimo że mniej agresywnie rolnicy zamawiają to do nowego roku powinni zamknąć zapisy na nowy sezon Ja to się zastanawiam z czego ludzie chcą żyć do czerwca i z czym wyjść w pole wiosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi