Gość Tracer Napisano 3 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, Sieradzak napisał: I jak tam towar schodzi?Do mnie coraz to głupsze zapytania o spływają.Ostatnio gość szukał towaru 1-1,8kg cena oczywiście 40gr . Już pogodziłem się z myślą że wy....e towar w dziurę. Trochę na przemysł można popchnąć biała i czerwona teraz w moim rejonie , kaliber od 1.5 w górę , ceny lepiej nie podawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 3 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Gość Tracer napisał: Trochę na przemysł można popchnąć biała i czerwona teraz w moim rejonie , kaliber od 1.5 w górę , ceny lepiej nie podawać U nas stanęło kompletnie.Albo wymagania z d.... wzięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tracer Napisano 3 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Sieradzak napisał: U nas stanęło kompletnie.Albo wymagania z d.... wzięte. No akurat tyle że zajęcie jest ale słabo mi leży towar , to do wyboru uszykować , cofnąć koszta albo wywieźć na pole w marcu , i tak źle i tak niedobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 1 godzinę temu Zgłoszenie Share Napisano 1 godzinę temu Tu niestety nawet nie ma z kim gadać.Bialej już prawie nie ma ale czerwonej od uja i nikomu to niepotrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zzy Napisano 1 godzinę temu Zgłoszenie Share Napisano 1 godzinę temu 23 minuty temu, Sieradzak napisał: Tu niestety nawet nie ma z kim gadać.Bialej już prawie nie ma ale czerwonej od uja i nikomu to niepotrzebne Co białej niema prędzej czerwonej niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 5 minut temu Zgłoszenie Share Napisano 5 minut temu Godzinę temu, Gość Zzy napisał: Co białej niema prędzej czerwonej niema Chciał bym by tak było jak mówisz.Niestety tak nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi