Gość rychu Napisano 20 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 2021 kapusta juz tanieje jest wysyp W dniu 17.02.2021 o 14:28, Gość Fhu napisał: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mlody123 Napisano 20 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 2021 19 minut temu, Gość rychu napisał: kapusta juz tanieje jest wysyp wysyp łupieżu na twojej głowie handlazyku bo tak się mocno drapiesz bo nie możesz znaleźć towaru i nie ogarniasz juz cen i zarobek ucieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Szymek Napisano 20 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 2021 Godzinę temu, Gość rychu napisał: kapusta juz tanieje jest wysyp Jest wysyp ale na pole za stodołe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 20 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 2021 Grecja pod śniegiem podobnie Emiraty Arabskie , to skąd ta najwcześniejsza i kiedy ma ceny zbijać????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRz1 Napisano 22 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lutego 2021 koledzy jak sie zaczyna tydzień z biała bo już sami ogłaszaj 70-80gr W sobote okol Błaszek dzwonili 0,80 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sieć Napisano 22 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lutego 2021 a w biedronce kapusta w tym tygodniu po 0.50 zł na półce...nie chce mi się wierzyć w te wasze ceny Sieradz, Błaszki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 22 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lutego 2021 a charsznica detal market 40-50gr/kg z biedom zapraszamy do charsznicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pekin Sieradz Napisano 22 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lutego 2021 Jestem ciekaw kto dokłada do tej kapusty na biedronkę . Pośrednicy płacą 80gr a w Biedronce 49gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ELC Napisano 22 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lutego 2021 Nikt. Wewnętrzna promocja dyskontu. Właściciel sklepu jako obiektu ponosi koszty związane z promocją np makaronu, wafelków, proszku do prania lub warzyw w tym przypadku kapusty białej, jest to ilość ograniczona np nie kupisz w firmie np tej co wspominasz 100 ton kapusty bo na jeden dyskonty dziennie przypada np 200 kg. Ilość jest limitowaną, ponadto niekiedy ma to drugie dno np klientom pokazuje się że MY ponosimy koszty i sprzedajemy taniej niż rolnik który produkuje. Podejście marketingowe i psychologiczne, jest tego nawet pewna nazwa tylko że nie pamiętam jaka. W każdym bądź razie dyskonty na tym nic nie traci bo koszty liczone są z całości asortymentu a nie tylko tego warzywa. Porostu pośrednicy mają Wam jak kit wciskać że cena siada i takie tam ble ble ble. Kapustą na eksport w wadze 1-5 kg dziś 1,2/kg a więc do piątku tak jak wspominałem 1,4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rolnik1832 Napisano 22 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lutego 2021 2 godziny temu, Gość ELC napisał: Nikt. Wewnętrzna promocja dyskontu. Właściciel sklepu jako obiektu ponosi koszty związane z promocją np makaronu, wafelków, proszku do prania lub warzyw w tym przypadku kapusty białej, jest to ilość ograniczona np nie kupisz w firmie np tej co wspominasz 100 ton kapusty bo na jeden dyskonty dziennie przypada np 200 kg. Ilość jest limitowaną, ponadto niekiedy ma to drugie dno np klientom pokazuje się że MY ponosimy koszty i sprzedajemy taniej niż rolnik który produkuje. Podejście marketingowe i psychologiczne, jest tego nawet pewna nazwa tylko że nie pamiętam jaka. W każdym bądź razie dyskonty na tym nic nie traci bo koszty liczone są z całości asortymentu a nie tylko tego warzywa. Porostu pośrednicy mają Wam jak kit wciskać że cena siada i takie tam ble ble ble. Kapustą na eksport w wadze 1-5 kg dziś 1,2/kg a więc do piątku tak jak wspominałem 1,4. Też jestem producentem ale nie wiem skąd bierzesz te ceny. Mi nikt nie chce dać nawet 70 gr i się nie zanosi żeby miało się to zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Małorolny Napisano 23 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lutego 2021 Na dzień dzisiejszy realna cena 80gr. co raz większe zainteresowanie się robi, także kilka dni i myślę, że kapusta 1zł/kg zapłaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRz1 Napisano 23 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lutego 2021 8 godzin temu, Rolnik1832 napisał: Też jestem producentem ale nie wiem skąd bierzesz te ceny. Mi nikt nie chce dać nawet 70 gr i się nie zanosi żeby miało się to zmienić. kolego wiec jesteś słabym producentem albo szykujesz towar na raz potocznie mówiąc widziały gały co brałay Wystarczy napisać ogłoszenie sprzedam sami Cie znajda i zaproponują cenę Tylko jak znajda to nie wal od razu ceny zaporowej 0,40 gr tylko zapytaj jaka jest cena i wycen swoja prace bo tanio już było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rolnik1832 Napisano 23 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lutego 2021 26 minut temu, asus71 napisał: kolego wiec jesteś słabym producentem albo szykujesz towar na raz potocznie mówiąc widziały gały co brałay Wystarczy napisać ogłoszenie sprzedam sami Cie znajda i zaproponują cenę Tylko jak znajda to nie wal od razu ceny zaporowej 0,40 gr tylko zapytaj jaka jest cena i wycen swoja prace bo tanio już było Kolego żaden stały odbiorca typu hurtownia itd nie da mi więcej skoro na Poznaniu na giełdzie kapusta 50-60 gr. Sprawdź cennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRz1 Napisano 23 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lutego 2021 To z kąd biorą się te ceny pisane przez kupców prawdziwych kupców Ja dziś szykuje towar po 0,85 gr w skrzynie luzem A co do Poznania to powiedz kto jezdzi na giełdę chyba ten co ma 2-3 tony jakiś działkowicz Bo normalny jak ja co ma jeszcze 200 ton nie jedzie tam sprzedawać A pyzatym potrafię wynegocjować cenę Wzeszłym roku woziłem ziemniaki do Poznania VINETE GALE płacili oki a w tym dzwonili i mówią ze 4 zł max z dostawa bo z Środzie tak kupują Wiec znam ten rynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik1832 Napisano 23 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lutego 2021 36 minut temu, asus71 napisał: To z kąd biorą się te ceny pisane przez kupców prawdziwych kupców Ja dziś szykuje towar po 0,85 gr w skrzynie luzem A co do Poznania to powiedz kto jezdzi na giełdę chyba ten co ma 2-3 tony jakiś działkowicz Bo normalny jak ja co ma jeszcze 200 ton nie jedzie tam sprzedawać A pyzatym potrafię wynegocjować cenę Wzeszłym roku woziłem ziemniaki do Poznania VINETE GALE płacili oki a w tym dzwonili i mówią ze 4 zł max z dostawa bo z Środzie tak kupują Wiec znam ten rynek Jakos nie widac tak wielu tych kupujacych i na 80 gr jest jeden. Co do giełd to hurtownie jezdza na gieldy i sa to stali odbiorcy ktorzy kupuja kapuste caly rok i zadna z nich nie da wiecej niz cena gieldowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ceny kapusty Lipsko Napisano 23 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lutego 2021 Na przekładkę w skrzynię na kiszenie 0.35 gr kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość awak Napisano 23 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lutego 2021 były takie lata ze cena na tiry przewyszały cenę giełdową na jesieni były całe przechowalnie,chłodnie co zeszła ta kapusta co z tą kapustą się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rolnik1832 Napisano 23 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lutego 2021 7 godzin temu, asus71 napisał: To z kąd biorą się te ceny pisane przez kupców prawdziwych kupców Ja dziś szykuje towar po 0,85 gr w skrzynie luzem A co do Poznania to powiedz kto jezdzi na giełdę chyba ten co ma 2-3 tony jakiś działkowicz Bo normalny jak ja co ma jeszcze 200 ton nie jedzie tam sprzedawać A pyzatym potrafię wynegocjować cenę Wzeszłym roku woziłem ziemniaki do Poznania VINETE GALE płacili oki a w tym dzwonili i mówią ze 4 zł max z dostawa bo z Środzie tak kupują Wiec znam ten rynek Jakoś nie widze w ostatnich dniach większego zainteresowania po 4-5 kupujących. Jeśli dostajesz 0,85 zł to tylko się cieszyć bo to dobre pieniadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michal Napisano 23 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lutego 2021 Dzisiaj kapusta w auchan 48 gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc 2 Napisano 25 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lutego 2021 W dniu 23.02.2021 o 22:30, Gość Michal napisał: Dzisiaj kapusta w auchan 48 gr. bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mlody Napisano 25 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lutego 2021 W okolicach Charsznicy doszła do 60 gr w worki 15 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 26 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lutego 2021 Dałem ogłoszenie i jakoś się nie zabijają o tą kapust. Okolica Sieradza 50-60gr market. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc 2 Napisano 26 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lutego 2021 1 godzinę temu, Sieradzak napisał: Dałem ogłoszenie i jakoś się nie zabijają o tą kapust. Okolica Sieradza 50-60gr market. a chentni sa na kapuste? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 26 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lutego 2021 Szykuje trochę na market ale strasznie wolno to idzie. Od czasu dodania ogłoszenia czyli 3 doba idzie ani jednego telefonu. Więc te bzdety o tym jaki to szał jest w kapuscie można sobie w buty wsadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość handlarz Napisano 26 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lutego 2021 Nie chcieliscie 50gr to bedziecie wywalac w pole kapucha juz nie idzie ha ha ha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi