Gość Sieradzak Napisano 10 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 10 Stycznia Narracja jest taka że jest dużo towaru i lepiej sprzedawać bo drożej nie będzie. A prawda jest taka że od późnego lata cena jest stosunkowo niska i nie mamy importu, a nasz towar systematycznie schodzi na polski i zagraniczny rynek. Dlatego ceny powoli, ale jednak pną się do góry. Także kto poczeka że sprzedażą to nie straci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 12 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 12 Stycznia Dziś ja i trzech moich znajomych rozmawialiśmy z Czechem o kapuście i Pepiczek za wszystko co mamy i takie jakie mamy chce płacić po 0,8 za przemysł w bigu , lub karton boksie . Gotówka i towar pilnie potrzebny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xyz Napisano 15 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 15 Stycznia W dniu 12.01.2024 o 21:02, Gość Rolnik z centrum napisał: Dziś ja i trzech moich znajomych rozmawialiśmy z Czechem o kapuście i Pepiczek za wszystko co mamy i takie jakie mamy chce płacić po 0,8 za przemysł w bigu , lub karton boksie . Gotówka i towar pilnie potrzebny . Są tacy co liczą na 5zł.kg więc co to jest 0.8zł.kg chłopaki czymojta się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał33 Napisano 15 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 15 Stycznia Uważajcie na oszusta z Chabierowa RAF POL nie dawajcie mu towaru bo nie płaci za niego pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bolek Napisano 16 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 16 Stycznia Mam pytanie chciałbym zasiac kapustę w multiplaty 260 szt do tej pory siałem 160 napiszcie czy to wypali bo słyszałem opinie że są miękkie się bardzo wyginaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gro Napisano 16 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 16 Stycznia 22 godziny temu, Michał33 napisał: Uważajcie na oszusta z Chabierowa RAF POL nie dawajcie mu towaru bo nie płaci za niego pozdrawiam Długo już czekasz za kasa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał33 Napisano 16 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 16 Stycznia Okolo 7 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gro Napisano 17 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 17 Stycznia Duża suma wchodzi w grę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał33 Napisano 17 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 17 Stycznia Zalezy jak dla kogo Dla mnie spora Ale nie bede podawał bo nie wiem z kim pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dług Napisano 17 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 17 Stycznia Napiętnować takich handlowców jak nie płacą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gro Napisano 17 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 17 Stycznia 7 godzin temu, Michał33 napisał: Zalezy jak dla kogo Dla mnie spora Ale nie bede podawał bo nie wiem z kim pisze Mieszka niedaleko mnie park maszynowy na usługi ma spory ciagnik jesienia kupił a Mercedesa wiosna kupił ale za ludzi kase... no co musisz pytać dzwonic przypominać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał33 Napisano 17 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 17 Stycznia Tak właśnie słyszałem że traktor kupił i wogole cwaniakuje a kasę spokojnie w zębach jeszcze przyniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek Napisano 22 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 22 Stycznia Witam, jakie realne ceny kapusty białej market na ten moment ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Poludnie Napisano 22 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 22 Stycznia 1.4 na tą chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Enter Napisano 23 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 23 Stycznia Czerwona market.przemysł jakie ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 23 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 23 Stycznia 50 groszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czerwona Napisano 23 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 23 Stycznia 1.9 zł za ładny marketowy towar z nalotem kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Enter Napisano 23 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 23 Stycznia Godzinę temu, Gość Czerwona napisał: 1.9 zł za ładny marketowy towar z nalotem kolego Dzięki kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 25 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 25 Stycznia U Was też taki ruch za białą na przemysł się zrobił ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A_2 Napisano 25 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 25 Stycznia 1 minutę temu, Gość Rolnik z centrum napisał: U Was też taki ruch za białą na przemysł się zrobił ???? Brat ma i mówi że sporo telefonów i ceny lekko w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał33 Napisano 25 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 25 Stycznia Czyli jaka cena przemysł i market Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 25 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 25 Stycznia Market na razie 1,2 a przemysł na przyszły tydzień robimy po 1 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 27 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 27 Stycznia Co sądzicie o odmianie cyclone? Nadaje się do przechowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ka Napisano 29 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia Witam, jak sytuacja z kapustą białą i czerwoną, jakie ceny i zejście u was ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kolo Napisano 29 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia Przy tych nakładach to szału nie ma. Południe detal 1zl przemysł 80 gr ,czerwona 1,2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi