Gość Rolnik XXL Napisano 15 Września Zgłoszenie Share Napisano 15 Września Jeden deszcz twoim zdaniem zmieni cenę chociaż by rosła to normalne o tej porze nie panikuj trzymaj cenę jest wyjątkowy rok na kapustę trzeba to wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik xxl Napisano 15 Września Zgłoszenie Share Napisano 15 Września Kapust wtym roku nie ma i już nie będzie więc kto ma niech to wykorzysta wtym roku my zadzimy ceną 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 15 Września Zgłoszenie Share Napisano 15 Września Masa kapusty jechało na południe Europy bo tam latem 40 stopni było przez długi czas . Teraz przejścia pozalewane , mosty pozrywane to i pewnie chwilowo stanie export Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik xxl Napisano 15 Września Zgłoszenie Share Napisano 15 Września 40 minut temu, Gość Rolnik z centrum napisał: Masa kapusty jechało na południe Europy bo tam latem 40 stopni było przez długi czas . Teraz przejścia pozalewane , mosty pozrywane to i pewnie chwilowo stanie export Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik xxl Napisano 15 Września Zgłoszenie Share Napisano 15 Września Export nie jest ważny żeby importu nie było a nie będzie to już jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 15 Września Zgłoszenie Share Napisano 15 Września Na środę miałem szykować auto w boxach po 1,1 i przed chwilą dostałem telefon że auta nie przejadą do celu bo powodzie w Rumunii i drogi nieprzejezdne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kmi Napisano 16 Września Zgłoszenie Share Napisano 16 Września 13 godzin temu, Gość Rolnik z centrum napisał: Na środę miałem szykować auto w boxach po 1,1 i przed chwilą dostałem telefon że auta nie przejadą do celu bo powodzie w Rumunii i drogi nieprzejezdne Po 1.1zł dziś to jak 15 lat temu po 11gr więc cienko jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik xxl Napisano 16 Września Zgłoszenie Share Napisano 16 Września Co taka cisza nikt się niczym nie chwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 16 Września Zgłoszenie Share Napisano 16 Września Bo nie ma czym się chwalić . 1,1 to żaden powód do radości a na razie mało kto lepiej wyciąga . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dreamer Napisano 17 Września Zgłoszenie Share Napisano 17 Września Żyjecie w świecie fantazji kapusta była jest i będzie tania kto się jara zetem za kg w tych czasach . 3zl w hurcie co rok dacie radę ? czy mental wam nie pozwoli i zostaniecie na kolejne lata z max 1zl bo wam starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik xxl Napisano 17 Września Zgłoszenie Share Napisano 17 Września Godzinę temu, Gość Dreamer napisał: Żyjecie w świecie fantazji kapusta była jest i będzie tania kto się jara zetem za kg w tych czasach . 3zl w hurcie co rok dacie radę ? czy mental wam nie pozwoli i zostaniecie na kolejne lata z max 1zl bo wam starczy. Nie wiem w jakim ty zyjesz świecie ale ja za kapustę nieraz pokupilem nowe ciągniki isamochody co sądzę małe ilości tylko że nie prowadzę żadnych hurtow tylko detal ten sezon zaczynam 3 zprzodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik xxl Napisano 17 Września Zgłoszenie Share Napisano 17 Września Ale Zgoda był i taki rok że część sprzedałem po swoich klientach a około 20 ton zostawiłem w polu bo chcieli po 100 zł tona dawałem po 80 zł ale żeby sami zebrali ale jakoś nie przeszło i się przeżyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Charsznica Napisano 18 Września Zgłoszenie Share Napisano 18 Września W charsznicy kapusty po kapuśniaczku kilkudniowym doleciały plon jest więc sytuacja opanowana Piotrus już wycino będzie kasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 18 Września Zgłoszenie Share Napisano 18 Września Ciekawe co to będzie na wiosnę z kapustą ? Bo i z Sieradza i z ziemi Łęczyckiej masa kapusty wyjeżdża z kraju i ssanie coraz większe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk25 Napisano 19 Września Zgłoszenie Share Napisano 19 Września Tyle co potrzeba zakiszę.Resztę w palety do magazynu i czekam na cenę to jest ten jeden rok na 5 lat co jest cena.Jak ktoś potrzebuje posprzątać z pola i nie ma gdzie przechować to sprzedaje normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość GGg Napisano 21 Września Zgłoszenie Share Napisano 21 Września Co roku słyszę jak tylko zrobi się lekkie ssanie to rolnicy podnietę łapią i od razu to jest ten rok na cenę a na końcu okazuje się ze ch... babki szczelił ceny nie będzie. A wiem jedno jak mówią że czegoś nie będzie to będzie tego w ch.... . Pozdrowienia dla rolników i handlarzy zacznijcie się w końcu wzajemnie szanować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wkz Napisano 21 Września Zgłoszenie Share Napisano 21 Września Ale tu nie trzeba czytać wystarczy popatrzeć po polach jest połowa plonu kapust wyjątki mają ładna a towar cały czas idzie na export Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 21 Września Zgłoszenie Share Napisano 21 Września Jedzie i to na potęgę . Nawet jedzie słabej jakości bo lepszej jest jak na lekarstwo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 21 Września Zgłoszenie Share Napisano 21 Września 1 godzinę temu, Gość Rolnik z centrum napisał: Jedzie i to na potęgę . Nawet jedzie słabej jakości bo lepszej jest jak na lekarstwo . A z wciornastkiem też????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk25 Napisano 21 Września Zgłoszenie Share Napisano 21 Września 4 godziny temu, Gość Olx napisał: A z wciornastkiem też????? Z wciornastkiem na kiszenie napewno ktoś weźmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 21 Września Zgłoszenie Share Napisano 21 Września Wciornastka nikt nie chce . Z kropkę , a przycięciem , z nadwagą jest OK. Z lekką nadwagą jest bardziej sexi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek Napisano 22 Września Zgłoszenie Share Napisano 22 Września Charsznica zaczyna cięcie piękne głowy oraz piękne przerosty nasiona zarażone nic nie pomogli magicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 22 Września Zgłoszenie Share Napisano 22 Września 9 godzin temu, Gość Jacek napisał: Charsznica zaczyna cięcie piękne głowy oraz piękne przerosty nasiona zarażone nic nie pomogli magicy Podobno wszystko gnój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Borys Napisano 23 Września Zgłoszenie Share Napisano 23 Września 22 godziny temu, Gość Rolnik napisał: Podobno wszystko gnój Witam doradźcie mam 1 ha ładnej kapusty i już wyżynace sępy mnie molestują żeby im wycinać cena 1 zł do hurtu ale w okolicy nikt nie ma towaru wszyscy lamentujom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 23 Września Zgłoszenie Share Napisano 23 Września Teraz na jesieni to i trochę tej kapusty będzie i dla naszych i dla zagranicznych sępów , tylko ciekawe z kąt wezmą wiosną jak wszyscy chcą kupić bo wszędzie nieurodzaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi