Sieradzak Napisano 23 Września Zgłoszenie Share Napisano 23 Września 14 minut temu, Gość Borys napisał: Witam doradźcie mam 1 ha ładnej kapusty i już wyżynace sępy mnie molestują żeby im wycinać cena 1 zł do hurtu ale w okolicy nikt nie ma towaru wszyscy lamentujom No to masz szansę na lepszą cenę.Powiedz 1,3a jak nie to wyp..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość nie sęp Napisano 23 Września Zgłoszenie Share Napisano 23 Września 30 minut temu, Sieradzak napisał: No to masz szansę na lepszą cenę.Powiedz 1,3a jak nie to wyp..... Witam dobry człowieku sprzedaj to po zecie. żebyśmy mogli przeżyć i żebyś Ty mógł sadzic na drugi rok nie słuchaj Judaszow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik sadownik Napisano 23 Września Zgłoszenie Share Napisano 23 Września Puszysta tak ale różnica czy jest pod tobą czy na tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 23 Września Zgłoszenie Share Napisano 23 Września Spuść pory po zecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość nie sęp Napisano 23 Września Zgłoszenie Share Napisano 23 Września Witam dobry człowieku sprzedaj jak masz okazję żebyś nie został ztowarem na wiosnę żebyśmy my przeżyli a ty żebyś miał gdzie sadzic bo wiesz co to jest kila kapusciana nie słuchaj Judaszow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość sęp Napisano 23 Września Zgłoszenie Share Napisano 23 Września W dniu 21.09.2024 o 20:24, Gość Rolnik z centrum napisał: Wciornastka nikt nie chce . Z kropkę , a przycięciem , z nadwagą jest OK. Z lekką nadwagą jest bardziej sexi . Zależy czy jest pod tobom czy na tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zzy Napisano 23 Września Zgłoszenie Share Napisano 23 Września 1 godzinę temu, Gość Rolnik z centrum napisał: Teraz na jesieni to i trochę tej kapusty będzie i dla naszych i dla zagranicznych sępów , tylko ciekawe z kąt wezmą wiosną jak wszyscy chcą kupić bo wszędzie nieurodzaj . z tych krajów co odnas teraz kupują był taki rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik sadownik Napisano 24 Września Zgłoszenie Share Napisano 24 Września 22 godziny temu, Gość Zzy napisał: z tych krajów co odnas teraz kupują był taki rok. Na kapustę w tym roku wszystkich nie będzie stać kto nie kupi wcześniej to ja nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Borys Napisano 24 Września Zgłoszenie Share Napisano 24 Września 22 godziny temu, Gość Zzy napisał: z tych krajów co odnas teraz kupują był taki rok. Nie chcę ale sprzedam zastraszają ze juz nigdy nie wezmą dołożyli 20 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość sęp Napisano 24 Września Zgłoszenie Share Napisano 24 Września 30 minut temu, Gość Borys napisał: Nie chcę ale sprzedam zastraszają ze juz nigdy nie wezmą dołożyli 20 gr Tak nie będzie stać już Ci nawalą bo Ino ty masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 24 Września Zgłoszenie Share Napisano 24 Września Dzwonią ci co 10 lat wstecz kupowali i przez 9 lat była cisza . Najładniejsza kapucha wyjeżdża za granicę Polski a dla krajowych hien zostaje sam wciornastek !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mirek Napisano 24 Września Zgłoszenie Share Napisano 24 Września Witam Panowie u waz też taka sytuacja że nagle każdy chce kapustę ? Bo umnie to już dawno czegoś takiego nie było, telefony ciągle i po 1.3 już idzie na kiszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kmi Napisano 25 Września Zgłoszenie Share Napisano 25 Września 6 godzin temu, Gość Mirek napisał: Witam Panowie u waz też taka sytuacja że nagle każdy chce kapustę ? Bo umnie to już dawno czegoś takiego nie było, telefony ciągle i po 1.3 już idzie na kiszenie A do charsznicy ponoć mają wozić kalisioki kiszoną po 90gr cały rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik xxl Napisano 25 Września Zgłoszenie Share Napisano 25 Września 2 godziny temu, Gość Kmi napisał: A do charsznicy ponoć mają wozić kalisioki kiszoną po 90gr cały rok. 1.3 to mało u nas 2.0 do hurtu jak leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xyz Napisano 25 Września Zgłoszenie Share Napisano 25 Września A czerwona po ile ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 25 Września Zgłoszenie Share Napisano 25 Września Miesiąc temu pisałem że z kapustą będzie jak z ogórkiem . Po 2 zł na początku sezonu nie chcieli płacić a po kilkunastu dniach 4-4,5zł w kolejce czekali !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano 25 Września Zgłoszenie Share Napisano 25 Września Ogólnie nie sprzedaje do dużego hurtu ale dziś się tak złożyło i z dumu sprzedałem po 17 zł 1000 woków. To była najniższa cena za jaką oddałem. Mazowieckie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zzy Napisano 25 Września Zgłoszenie Share Napisano 25 Września 40 minut temu, Gość Marian napisał: Ogólnie nie sprzedaje do dużego hurtu ale dziś się tak złożyło i z dumu sprzedałem po 17 zł 1000 woków. To była najniższa cena za jaką oddałem. Mazowieckie. Pozdrawiam A te worki po 20kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Borys Napisano 25 Września Zgłoszenie Share Napisano 25 Września 6 godzin temu, Gość Zzy napisał: A te worki po 20kg. Kupię każdą ilość po 1 zł pasuje coś zarobic w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 25 Września Zgłoszenie Share Napisano 25 Września Zabawa to się dopiero zacznie . Na tę część Europu gdzie chłodnie nie są potrzebne idą opady 200mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnikkk Napisano 25 Września Zgłoszenie Share Napisano 25 Września 1 godzinę temu, Gość Rolnik z centrum napisał: Zabawa to się dopiero zacznie . Na tę część Europu gdzie chłodnie nie są potrzebne idą opady 200mm Gdzie te opady idą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Borys Napisano 27 Września Zgłoszenie Share Napisano 27 Września W dniu 25.09.2024 o 22:43, Gość Rolnikkk napisał: Gdzie te opady idą? Do chobedzy tam nojpredzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik xxl Napisano 27 Września Zgłoszenie Share Napisano 27 Września U nas już złodzieje się interesują kapustom No to musi być święto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 27 Września Zgłoszenie Share Napisano 27 Września Na poniedziałek te opady a u nas szrony przez kilka dni . Masa kapust nie dorośnie , oj będzie ssanie, będzie ssanie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kmi Napisano 28 Września Zgłoszenie Share Napisano 28 Września Charsznica kończy kapustę wielu bambrów musi dokupować kapustę braki mają straszne po ogórku czas na kapustę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi