Gość Rolnik z centrum Napisano 17 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 17 Stycznia 2 zł w kartonboxie to już standard . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Franek Napisano 18 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia W dniu 15.01.2025 o 19:06, Gość Rolnik DOL napisał: Ci co czekają na lepszą cenę nie przejadą się ?. Zaraz w świecie znajdą gdzieś kapustę i wjedzie ? Expand Tak pewnie z Japoni .Tam podobno po 10 zł. w przeliczeniu albo więcej. Piszcie ile kosztuje hurtowo w Niemczech ,Holandii ,Ukrainie. I nie dajmy się manipulować kupującym. Dużo chcą też kupić na południe Europy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRz1 Napisano 20 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 20 Stycznia Koledzy napiszcie jak u was od poniedziałku ceny kapusty Błaszki wczoraj jeździli oferowali 2,20/kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Blejk Napisano 20 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 20 Stycznia Dzwoniłem po ogłoszeniach 1.40 za przełożenie w skarzynie mi zaoferowali mam 70 ton i się zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Farmer Napisano 20 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 20 Stycznia W dniu 20.01.2025 o 06:14, GRz1 napisał: Koledzy napiszcie jak u was od poniedziałku ceny kapusty Błaszki wczoraj jeździli oferowali 2,20/kg Expand Na Sieradzu dzisiaj dzwonią po 2,3 jak ich przyciśnie to 2,4 dadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grozer Napisano 20 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 20 Stycznia 1.9 w boks słyszałem ponad 2 zł nie słyszałem 2.1 w worku 15 kg słyszałem to wiadomo dużo roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk25 Napisano 20 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 20 Stycznia 1.8 przemysł 2 market 2,25 worek tak słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dominik Napisano 22 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 22 Stycznia Kolega sprzedaje przemysł 1,3 - 1,5 zł. Drugi kolega który handluje na giełdach kupił po 1,7 zł kartonbox kaliber 2kg +, a w worku płacił 38 zł za worek czyli 1,9 zł za kg. Teraz coś przysiadło i podobno na Warszawie też cena spadła ale nie wiem o ile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Romek Napisano 22 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 22 Stycznia Warszawa przesiada bo importu dojechalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wpr Napisano 22 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 22 Stycznia W dniu 22.01.2025 o 09:33, Gość Romek napisał: Warszawa przesiada bo importu dojechalo Expand Jak to dojechało przecież przecież podobno kapusta w Polsce jest najtańsza zaraz zacznie się sraczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łuki Napisano 22 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 22 Stycznia W dniu 22.01.2025 o 09:33, Gość Romek napisał: Warszawa przesiada bo importu dojechalo Expand A na FB pisze na jednym z portali warzywnych że jest tendencja wzrostowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Romek Napisano 22 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 22 Stycznia W dniu 22.01.2025 o 16:38, Gość Łuki napisał: A na FB pisze na jednym z portali warzywnych że jest tendencja wzrostowa. Expand Ogólnie kapusta w górę ale Bronisze siadają bo import blokuje wzrosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mlody123 Napisano 22 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 22 Stycznia Może pokazało się parę palet poobijanej przez kombajn niemieckiej kapusty i zaraz handlarzyki ze cena spada gdyby było jej naprawdę dużo to zbili by cenę przy 1.50 do 2zl by nie dopuścili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk25 Napisano 23 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 23 Stycznia U mnie wystawiona po 2 złote i co chwilę znajduje się klient po 2,3 czy 4 tony.Do końca przyszłego tygodnia mam zamówienia więc nie wiem czy przysiada kapusta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mantgl Napisano 23 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 23 Stycznia Bronisze słabawe zejście bo początek ferii, importu podobno łapy nie mają ceny do hurtu 40-45 zalerzy od kalibru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunela Kalisz Napisano 24 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 24 Stycznia Blaszki 2 zł luz minimum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janek Napisano 24 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 24 Stycznia Worek 2.2zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Blejk Napisano 24 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 24 Stycznia Nie ma co się oszukiwać Niemiec sprzeda kapustę ale odpad odpadu do Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 24 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 24 Stycznia Nie bądźcie wszyscy jelenie. Jest bardzo duże zapotrzebowanie na kapustę białą. Wszyscy szukają na potęgę i wszędzie są braki nie popuszczajcie ceny bo tylko na nas chcą zarobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grozer Napisano 26 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 26 Stycznia Witam po ile realnie kapusta biała w centrum jak z zejściem ? w poprzednim tygodniu 1.95netto w boksie słyszałem handlowe 1/4 płacili a jak u Was jak karton biedronkowy płacą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kapustka Napisano 26 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 26 Stycznia Okolice Miechowa ciężko się kupcy doją. A kapusty jak na lekarstwo. A jak u Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mantgl Napisano 26 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 26 Stycznia Myślę że jwst wyczekiwanie Wczesna wiosna max w porywach 60 Póżna wiosna ssanie do 100 ale teraz stagnacja 40-45 -ferie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łuki Napisano 27 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 27 Stycznia Witam jakie oferty na nadchodzący tydzień macie ? Okolice Krakowa 2.2-2.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kapusta Napisano 27 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 27 Stycznia W weekend z portu w Amsterdam wyjechało 30 aut kapusty na markety w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wkz Napisano 27 Stycznia Zgłoszenie Share Napisano 27 Stycznia Przecież sprowadzania kapusta jest cały czas tylko w jakiej cenie auta jadą cały czas tylko kapusta u Niemca tam 1.8 plus transport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi