Sieradzak Napisano Sobota o 20:45 Zgłoszenie Share Napisano Sobota o 20:45 1 godzinę temu, Gość Tracer napisał: Co za różnica jakie ceny jak nikt nie bierze więc raczej co łaska , z kapust tylko pekin biorą na skupach Też prawda.Od miesiąca ani jednego telefonu nie miałem.Bierze a w zasadzie skubie ode mnie jeden ale nie ma szans w tym tempie aby to się wysprzedalo do końca kwietnia.Dlatego pytałem czy tylko u mnie taka ch....a czy ogólnie.Ale widzę że stało się to powszechne zjawisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tracer Napisano wczoraj o 10:00 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 10:00 13 godzin temu, Sieradzak napisał: Też prawda.Od miesiąca ani jednego telefonu nie miałem.Bierze a w zasadzie skubie ode mnie jeden ale nie ma szans w tym tempie aby to się wysprzedalo do końca kwietnia.Dlatego pytałem czy tylko u mnie taka ch....a czy ogólnie.Ale widzę że stało się to powszechne zjawisko. Ja nie sprzedałem póki co jeszcze ani kg , większość osób w okolicy też raczej w oczekiwaniu na „lepsze czasy” ale czy nastąpią , niby zostały 4 miesiące handlu stara kapusta , pod warunkiem że doleży aż tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 23 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 23 godziny temu 20 minut temu, Gość Tracer napisał: Ja nie sprzedałem póki co jeszcze ani kg , większość osób w okolicy też raczej w oczekiwaniu na „lepsze czasy” ale czy nastąpią , niby zostały 4 miesiące handlu stara kapusta , pod warunkiem że doleży aż tyle. 1700kg tygodniowo.sprzedaje.To jest nic.W tym tempie roku mi braknie.Co za czasy nastały.Szczerze mówiąc miał bym więcej gdybym tego wogule nie sadzil.Przyjdzie wyj..... ale co zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi