Gość Grzegorz Napisano 20 Września 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Września 2015 Proszę o kontakt na forum wszystkich, których oszukali ( klient - firma - kupił ziemniaki,a nie rozliczył się do końca ) i zalega z lat poprzednich . Były to mi.in.firmy i osoby z województwa lubelskiego. Na początku płaci, zabierze kilka lub kilkanaście aut ,potem reklamacje i nie płaci. Tak działają wiele lat i oszukują w całej Polsce. Pamiętajcie rolnicy najpierw kasa !! potem ziemniaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grzegorz Napisano 20 Września 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Września 2015 Dotyczy to sprzedaży ziemniaka dla handlarza z województwa lubelskiego na Węgry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 20 Września 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Września 2015 Dotyczy to sprzedaży ziemniaka dla handlarza z województwa lubelskiego na Węgry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość robert Napisano 23 Września 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Września 2015 Ten gość Tel. Podaje 608593773 zamówił u mnie ziemniaka cena 7.50zł przyjechał na miejsce daje 6 zł za 15 powiedziała ze nie zostawił ziemniaka i pojechał. Jak dla mnie zwykły naciągacz uważajcie na niego Tel. 608593773 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Franek_łódzkie Napisano 24 Września 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Września 2015 Cześć Grzesiek też miałem odczynienia z tym gościem chyba nawet nie ma działalności wyglądał na rolnika. Podobna sytuacja jak u Ciebie zamówił uzgodnił cenę a na miejscu obniżył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość viki Napisano 15 Października 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Października 2015 Witam, mi firma Sławpol. PPHU. Guzik Sławomir 32-104 Przesławice 45 nie wypłaciła za dostarczone ziemniaki młode do dziś dzień jest tego za około 6000zł odebrali towar ale nie przysłali faktury rr ani nic sprawę musze zgłosić do sądu uważajacie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość xyz Napisano 16 Października 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Października 2015 Witam, mi firma Sławpol. PPHU. Guzik Sławomir 32-104 Przesławice 45 nie wypłaciła za dostarczone ziemniaki młode do dziś dzień jest tego za około 6000zł odebrali towar ale nie przysłali faktury rr ani nic sprawę musze zgłosić do sądu uważajac Nie tylko ty masz ten problem z tym panem, zdecydowanie odradzam prowadzenie jakiego handlu z tą"firmą". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość viki Napisano 18 Października 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Października 2015 Tez nie zapłacili Ci za dostarczony towar może chcesz się przyłączyć do pozwu zbiorowego przeciwko tej firmie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 11 Marca 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marca 2016 Proszę o kontakt na forum wszystkich, których oszukali ( klient - firma - kupił ziemniaki,a nie rozliczył się do końca ) i zalega z lat poprzednich . Były to mi.in.firmy i osoby z województwa lubelskiego. Na początku płaci, zabierze kilka lub kilkanaście aut ,potem reklamacje i nie płaci. Tak działają wiele lat i oszukują w całej Polsce. Pamiętajcie rolnicy najpierw kasa !! potem ziemniaki. czy chodzi o Vita-pol Marek Bundyra z okolic Tom Lub? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 18 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Tak, to dokładnie ta firma. Z tego co wiem oszukała ludzi w całym kraju, wiele osób walczy o odszkodowanie w sądach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik na zagrodzie Napisano 19 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwietnia 2016 czy chodzi o Vita-pol Marek Bundyra z okolic Tom Lub? nie wiesz co się robi ? weź jakiś szwagrów kuzynów braci czy też siekiere a kasa będzie w zębach u tego dupka wiem z własnego doświadczenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sieradz Napisano 30 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2016 Ten gość Tel. Podaje 608593773 zamówił u mnie ziemniaka cena 7.50zł przyjechał na miejsce daje 6 zł za 15 powiedziała ze nie zostawił ziemniaka i pojechał. Jak dla mnie zwykły naciągacz uważajcie na niego Tel. 608593773 Jak chciałeś go w ch*ja zrobić żeby zapłacił ci więcej jak na giełdzie , więc wybacz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kupiec Napisano 29 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia 2017 Kupuje od jakiegoś czasu ziemniaka, nigdy nie zdarzyło mi się żebym zgłaszał rolnikom reklamacje, zawsze wiem co kupuję, tzn. oglądam i oceniam w jakiej klasie mogę sprzedać i to ja ponoszę ryzyko. Zasady są proste, widzę towar, oferuję cenę, płacę i na tym koniec, bez żadnych zagrywek. Pozdrawiam wszystkich, szanujmy się nawzajem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kupiec Napisano 29 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia 2017 Napisałem o tym dlatego, że słyszałem o narzekaniu rolników na niektórych kupujących, ale nie wszyscy kupujący to naciągacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rafał Napisano 27 Czerwca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwca 2017 Poszukujemy długów na Pana Marka Bundyra zamieszkałego Wólka Łosiniecka 22-672 właściciela firmy Vita-Pol Marek Bundyra. W przypadku zainteresowania prosimy o kontakt 71 34 59 101 lub biuro@retor.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grzegorz Napisano 3 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Października 2017 Witam. znalazłem ten wątek w wyszukiwarce google kiedy próbowałem znaleźć cokolwiek na temat oszusta Marka Bundyra z Tomaszowa Lubelskiego, ul. Wyzwolenia 44. obecnie mieszka prawdopodobnie w Szolnok na Węgrzech. Ostatnio mnie oszukał przy okazji śliwki. Teraz ten człowiek ogłasza się w kategorii jabłko i próbuje oszukać innych... posługuje się dwoma (mi znanymi numerami telefonów: 503 428 492 oraz 698010145. Moja propozycja to zrobić pozew zbiorowy a przy okazji dodawać wpisy na igricie przestrzegające innych przed tym oszustem i złodziejem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IGRiT Napisano 3 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Października 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie ... Ten temat został przeniesiony z "Kategorie IGRiT → Ziemniaki" do "Około rolnicze → Opinie i ostrzeżenia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi