Gość Sąsiadka Napisano 22 Września 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Września 2015 Witam. Mój najbliższy sąsiad posiada suszarnie do kukurydzy i niestety wszystkie pyły z tego urządzenia lecą na moje podwórko. Kiedy zaczyna się okres suszenia nie ma możliwości wyjść na dwór, ponieważ w powietrzu unosi się pył i pozostałości ze zboża. Nie pozwalam starszym dzieciakom wychodzić na zewnątrz i z maleńką córcia nie ma możliwości wyjść. Prania też nie rozwieszam bo kilka razy ściąglam całe białe. Auto też trzeba myć codziennie bo nie mamy garażu. I tu mam pytanie do osób zorientowanych w temacie, czy są jakieś filtry do suszarni? Jeśli tak to czy obowiązkowo trzeba takie zakładać? I czy to jest drogie, bo staram się zrozumieć dlaczego jeszcze tego nie mają?! Z sąsiadem nie chcę się kłócić bo póki co żyjemy zgodnie, ale chcę wytłumaczyć mu żeby coś z tym zrobić. Już raz staraliśmy się wytłumaczyć że to nam przeszkadza i wciąż nic się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mateo Napisano 21 Stycznia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Stycznia 2016 wyprowadzić się do miasta , na wsi to jest jego praca i hu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro Napisano 3 Maja 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maja 2016 Nie możecie zadzwonić na komendę czy coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi