Gość sadownik Napisano 25 Września 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Września 2015 31 sierpnia 2015r Sąd ogłosił upadłość grupy producenckiej "JABŁUSZKO" Informacja z gazety "NAD WISŁĄ" Pieniędzy na zapłate za owoce nie zobaczymy. Bo nie ma majątku wszystko na kredytach Znowu nas oszukali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janusz Napisano 28 Września 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Września 2015 co zrobisz, nic nie zrobisz takie życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Decosta Napisano 28 Września 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Września 2015 Słyszałem, że sprzedawano skrzynie za 30 zł prawda to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Heniek Napisano 17 Października 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Października 2015 Witam chciał bym również przestrzec przed sprzedażą jabłek do GRUPY SAD z Magnuszewa prezesi kombinują chyba w ten sam sposób po uznaniu zlikwidują firmę długi zostaną. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Oszukany Napisano 7 Grudnia 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudnia 2015 Polfrut w Łęczeszycach też pada . Nie wypłacili dostawcom za owoce z2013 i 2014 roku.Ja nie dostałem należnych mi 90 tys zł. Już tam jabłek nie zawiozę...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość SuperTank Napisano 7 Grudnia 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudnia 2015 Jaki morał z tego, że najlepiej handlować po trochu to tu to tam, przynajmniej gdzieś wypłacą inaczej odstawia się w jedno miejsce, ale jak nie wypali to kupa kasy w błocie leży i nie można jej już odzyskać. Inna sprawa jak się wydaje będą dalej upadać inne grupy za dużo jest i wiele jest ich przeinwestowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek Napisano 11 Grudnia 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudnia 2015 Jaki morał z tego, że najlepiej handlować po trochu to tu to tam, przynajmniej gdzieś wypłacą inaczej odstawia się w jedno miejsce, ale jak nie wypali to kupa kasy w błocie leży i nie można jej już odzyskać. Inna sprawa jak się wydaje będą dalej upadać inne grupy za dużo jest i wiele jest ich przeinwestowanych. Też tak uważam grupy będą padały, są przeinwestowane i konkurują ze sobą ceną przez co mają małe zyski ( a przeinwestowane grupy maja ogromne koszty stałe) Im piękniejszy gabinet ma prezes i sekretarka marmury, skórzane fotele ) tym więcej muszą płacić bankom i tym mniej zapłacą za jabłka lub póżniej lub wcale. Bo bank swoje odbiera w pierwsze kolejności. A dostwcy jabłek na końcu, choć powinno być odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ToNieJa Napisano 18 Grudnia 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudnia 2015 Też tak uważam grupy będą padały, są przeinwestowane i konkurują ze sobą ceną przez co mają małe zyski ( a przeinwestowane grupy maja ogromne koszty stałe) Im piękniejszy gabinet ma prezes i sekretarka marmury, skórzane fotele ) tym więcej muszą płacić bankom i tym mniej zapłacą za jabłka lub póżniej lub wcale. Bo bank swoje odbiera w pierwsze kolejności. A dostwcy jabłek na końcu, choć powinno być odwrotnie Nie da rady nie ma takiej opcji ani frakcji na wiejskiej tam interesów banków pilnuje człowiek wynajęty przez banki niejaki Rysiek (nie ten z klanu ten z banku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mateusz Napisano 4 Maja 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maja 2016 Polfrut w Łęczeszycach też pada . Nie wypłacili dostawcom za owoce z2013 i 2014 roku.Ja nie dostałem należnych mi 90 tys zł. Już tam jabłek nie zawiozę...??? Jakaś windykacja była? Zawsze można spróbować i po trochu odzyskiwać . Ewentualnie srzedać dług i odzyskać przynajmniej część zadłużenia Ja tak zrobiłem, sprzedałem dług, odzyskałem niecałe 50% . Skontaktuj się ze mną przez maila, podam kontakt i namiary matijankowiak95@gmail.com Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 5 Maja 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maja 2016 Witam, Jeśli pojawili się u Państwa nierzetelni kontrahenci zapraszam do kontaktu k.koszela@pfw.com.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tola Napisano 12 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopada 2016 Które są już w tym roku nie wyplacalny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość GośćMichal Napisano 14 Listopada 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopada 2016 Uwaga na firmę Goźlin_SAD Sp. z o.o. z Goźlina Górnego. Od sierpnia nie wypłacają mi pieniędzy, proponują kolejne terminy płatności, z których się nie wywiązują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi