Gość sadownik Napisano 11 Stycznia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Stycznia 2018 handlowal ktos z firma OL Fruit konkretnie z gosciem z bialego Bmw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadownik1107 Napisano 24 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marca 2018 Handlowałem i polecam Royal dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadownik1107 Napisano 24 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marca 2018 Tylko nie myl firmy OL-Fruit Nikodem Sadowski z Firmą Oll Fruit Pani Aleksandry Strączewskiej. To są zupełnie dwie różne firmy i inni ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robin123 Napisano 24 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marca 2018 Polecam współpracę z OL-Fruit Nikodem Sadowski.Kupił ode mnie 2 komory i wszystko zapłacone przy załadunku.Rewelka,polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Royal Napisano 26 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marca 2018 Nie można nic im zarzucić. Chłopak jest uczciwy i co najważniejsze PŁACĄ! Brali ode mnie towar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi 76 Napisano 1 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwietnia 2018 Ogólnie spoko. Firma wypłacalna, zapłacili jak się umówiliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati Napisano 2 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwietnia 2018 Firma godna polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek W. Napisano 9 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwietnia 2018 Płacą zgodnie z umową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi