Gość Łukasz Napisano 29 Września 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Września 2015 (edytowane) Witam, chcę przestrzec wyszytkich przed oszustem, który "kupuje" skrzynki jedynki. Zaliczkę wpłaca szybko, lecz po odebraniu towaru na pieniądze nie można się doczekać. Ostatnio ogłosił się na igrit pod nazwą: GS z Mazowieckiego pod numerem telefonu 530.... Jestem pewnien że nie jest to jego jedyny numer telefonu, dlatego podaje jego dane: ... Pępowo, woj. Wielkopolskie. W moim przypadku z 2670zł zapłacił 400zł . Edytowane 17 Października 2015 przez IGRiT usunięto dane osobowe na żądanie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Arek Napisano 15 Października 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Października 2015 (edytowane) Witam, chcę przestrzec wyszytkich przed oszustem, który "kupuje" skrzynki jedynki. Zaliczkę wpłaca szybko, lecz po odebraniu towaru na pieniądze nie można się doczekać. Ostatnio ogłosił się na igrit pod nazwą: GS z Mazowieckiego pod numerem telefonu 530... . Jestem pewnien że nie jest to jego jedyny numer telefonu, dlatego podaje jego dane: ..., Pępowo, woj. Wielkopolskie. W moim przypadku z 2670zł zapłacił 400zł . Mnie również oszukał. Proszę o kontakt pod numerem tel. 721 653 677. Edytowane 17 Października 2015 przez IGRiT usunięto dane osobowe na żądanie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrian Napisano 17 Października 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Października 2015 Witam, chcę przestrzec wyszytkich przed oszustem, który "kupuje" skrzynki jedynki. Zaliczkę wpłaca szybko, lecz po odebraniu towaru na pieniądze nie można się doczekać. Ostatnio ogłosił się na igrit pod nazwą: GS z Mazowieckiego pod numerem telefonu 530.... Jestem pewnien że nie jest to jego jedyny numer telefonu, dlatego podaje jego dane: ... Pępowo, woj. Wielkopolskie. W moim przypadku z 2670zł zapłacił 400zł . potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IGRiT Napisano 11 Stycznia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Stycznia 2016 Niezerejstorwany użytkownik, tzw. Gość napisał do nas, że: "prosze o wycofanie ponieważ wszystko jest uregulowane wiec te wpisy powinny bys usunięte ponieważ są bezpodstawne" Prosimy osoby zainteresowane o wypowiedzenie się w tej kwestii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrian Napisano 11 Stycznia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Stycznia 2016 Ten oszust ze Skoraszewic nadl jest mi winien ponad 1000 zl za skrzynki ktore odebral 25 09 2015 r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrian Napisano 12 Stycznia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Stycznia 2016 Uwaga oszust ze SKORASZEWIC ktory nie placi za skrzynki teraz oglasza sie ze chce kupic beczki drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agnieszka Napisano 21 Września 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Września 2016 Szkoda, że wcześniej nie znalazłam tego wątku. Ten Pan od wiosny jest winien 1200 zł za skrzynki! Nie odbiera telefonów a jak odbierze to jeszcze pretensja, że się do niego wydzwania!! Bezczelny typ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi