Gość Kruszwica Napisano 14 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lutego 2018 Witajcie. Szkoda mi Sławka stanka gdyż traci klientów przez tego Jakuba. Moja cebula jeździ do Orchowo. Super płacą i też szybko. Dodam że mieszkam blisko chelmiczek ale nie pozwolę sobie żeby Kuba mną rządził. Pewnie jak zniknie Kuba będę Sławkowi sprzedawał bo z nim nigdy nie miałem problemów. Pozdrawiam obieraczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość NOWY Napisano 16 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lutego 2018 SZANOWNY DOSTAWCO DO ORCHOWA SZKODA ZE NIE MOWISZ ZE JAKIE WYMAGANIA MA TEN ODBIORCA JAKOSC EKSPORTOWA CIECIE LODKA BEZ ZADNYCH ZADARC I NIEPOTRZEBNYCH NACIEC ZNAJDZ LUDZI KTORZY TAK BEDA OBIERAC ZA 25 -30 GR W CZASACH GDY NIE MA LUDZI A JAK SA TO ZACZYNAJA PRACE OD PUSZKI PIWA LUB NAJTANSZEGO MAMROTA POCZYTAJCIE FORUM WYZEJ I PRADA JEST ZE STANEK PLACI PO KILKU DNIACH GORA TYDZIEN ZNAJDZCIE FIRME KTORA PLACI SZYBCIEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Onion0.30 Napisano 25 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lutego 2018 W dniu 16.02.2018 o 18:37, Gość NOWY napisał: SZANOWNY DOSTAWCO DO ORCHOWA SZKODA ZE NIE MOWISZ ZE JAKIE WYMAGANIA MA TEN ODBIORCA JAKOSC EKSPORTOWA CIECIE LODKA BEZ ZADNYCH ZADARC I NIEPOTRZEBNYCH NACIEC ZNAJDZ LUDZI KTORZY TAK BEDA OBIERAC ZA 25 -30 GR W CZASACH GDY NIE MA LUDZI A JAK SA TO ZACZYNAJA PRACE OD PUSZKI PIWA LUB NAJTANSZEGO MAMROTA POCZYTAJCIE FORUM WYZEJ I PRADA JEST ZE STANEK PLACI PO KILKU DNIACH GORA TYDZIEN ZNAJDZCIE FIRME KTORA PLACI SZYBCIEJ Może to i prawda że płaci ale w naszym rejonie jest też wielu konkretnych odbiorców którzy płacą na czas. Myślę że firma Pana Stanka powinna jak najszybciej odsunąć od siebie osobę nie posiadająca kultury osobistej "Kuba" bo traci bardzo szybko dobra renomę i zdanie o firmie. A jest to przecież wizytówka ( aż żal ) firmy. Dodam tylko że pan Kuba nie zna się na cebuli a udaje tylko znającego sie ( zero doświadczenia życiowego ). W dodatku mówi ludziom że jest współwłaścicielem Pana Sławka.? Miłego dnia wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ceny33333 Napisano 25 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lutego 2018 W dniu 16.02.2018 o 18:37, Gość NOWY napisał: SZANOWNY DOSTAWCO DO ORCHOWA SZKODA ZE NIE MOWISZ ZE JAKIE WYMAGANIA MA TEN ODBIORCA JAKOSC EKSPORTOWA CIECIE LODKA BEZ ZADNYCH ZADARC I NIEPOTRZEBNYCH NACIEC ZNAJDZ LUDZI KTORZY TAK BEDA OBIERAC ZA 25 -30 GR W CZASACH GDY NIE MA LUDZI A JAK SA TO ZACZYNAJA PRACE OD PUSZKI PIWA LUB NAJTANSZEGO MAMROTA POCZYTAJCIE FORUM WYZEJ I PRADA JEST ZE STANEK PLACI PO KILKU DNIACH GORA TYDZIEN ZNAJDZCIE FIRME KTORA PLACI SZYBCIEJ Może to i prawda że płaci ale w naszym rejonie jest też wielu konkretnych odbiorców którzy płacą na czas. Myślę że firma Pana Stanka powinna jak najszybciej odsunąć od siebie osobę nie posiadająca kultury osobistej "Kuba" bo traci bardzo szybko dobra renomę i zdanie o firmie. A jest to przecież wizytówka ( aż żal ) firmy. Dodam tylko że pan Kuba nie zna się na cebuli a udaje tylko znającego sie ( zero doświadczenia życiowego ). W dodatku mówi ludziom że jest współwłaścicielem Pana Sławka.? Miłego dnia wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cebula3333 Napisano 25 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lutego 2018 W dniu 14.02.2018 o 12:45, Gość Kruszwica napisał: Witajcie. Szkoda mi Sławka stanka gdyż traci klientów przez tego Jakuba. Moja cebula jeździ do Orchowo. Super płacą i też szybko. Dodam że mieszkam blisko chelmiczek ale nie pozwolę sobie żeby Kuba mną rządził. Pewnie jak zniknie Kuba będę Sławkowi sprzedawał bo z nim nigdy nie miałem problemów. Pozdrawiam obieraczy Uważam że jest nas tutaj więcej takich którzy sobie nie pozwolą na takie traktowanie. Szkoda tylko Pana Stanka bo to on najwięcej traci trzymając takiego darmozjada ( dowiedziałem się że nie ma nawet swojego samochodu tylko żeruje na innych taki pasożyt z niego ). A poza tym to chwili się że jest współwłaścicielem firmy Stanka. Ma gość fantazję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewy1211 Napisano 3 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lutego 2019 Jakie ceny u STANK'A? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi