Gość Daniel Napisano 28 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lutego 2018 Witajcie jestem ciekaw na jakim etapie jesteście w podkielkowywanie ziemniakow na obecną chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Das Napisano 28 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lutego 2018 Ja juz 3 tygodnie kieluje. Jestem tylko ciekaw kiedy się wyjedzie w pole bo na obecną chwilę to naj wcześniej wydaje mi się ze kolo 20 marca ci się zacznie dziac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Motek Napisano 28 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lutego 2018 A jak długo kielujecie? Bo ja kolo 8 tygodni tylko w trochę niższej temperaturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michał Napisano 1 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marca 2018 A jakie odmiany ziemniakow sadzicie na pierwszy zbiór? Ja jestem w połowie kielowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bolo Napisano 1 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marca 2018 witam . ja kiełuję miłka ,denara oraz lorda . Denar i miłek jest najwcześniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fredek Napisano 1 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marca 2018 Nie myślcie o kiełkowaniu, tylko pomyslcie kto to kupi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 1 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marca 2018 Właśnie, znowu będzie tydzień jako tekiej ceny a później zjazd do dna. Też kilku je lorda i denara ale bez specjalnej wiary w sukces. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Daniel Napisano 1 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marca 2018 Ja kieluje lorda carere i volumie w tym roku mam też trochę na sprube riviery. A co do ceny to wszystko zależy czy zawala rynek rumunem jak to miało miejsce ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 1 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marca 2018 Co roku się kiełkuje to i w tym roku też ale tak jak napisał kolega Sieradzak - "bez specjalnej wiary w sukces". Jeśli znowu powtórzy się sytuacja z masowym importowaniem rumuńskiego ziemniaka wątpliwej jakości to tylko szkoda naszej pracy przy kiełkowaniu i przykrywaniu. Robię standardowo - Riviera, Volumia i Denar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Daniel Napisano 1 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marca 2018 Import rumuńskiego to na pewno będzie wszystko zależy kiedy my zaczniemy kopac. Bo tak jak było ubiegłego roku to kopanie było opóźnione prawie 3 tygodnie i przez to mieli czas przesycic rynek rumunskim ziemniakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel87 Napisano 1 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marca 2018 Mam pytanie czy zaprawia ktoś sadzeniaki przed kielowaniem na rizoktonioze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 1 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marca 2018 panowie chcecie żeby rumun brał ziemniaka a jak chce przywozić swojego to podnosicie alarm nie tędy droga panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel87 Napisano 1 Marca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marca 2018 Ok niech sprowadzają tego rumuna tylko jak go sprzedają to niech mówią ze to rumun a nie wciskają ludziom ciemnote ze to nasz polski. Ile razy byłem z pierwszym ziemniakiem to widziałem tych pseudo handlarzykow jak wciskali ludziom kit ze maja nasz polskie ziemniaki a na pod puche kupią parę woreczkow naszego srutu i mówią ludziom ze ta są odebrane i drobne z tego rumuna. A czy używa ktoś jakiegoś ukorzeniacza typu black jack? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bury Napisano 23 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lutego 2021 Ja stosowalem ale efektow nie zauwazylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 24 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lutego 2021 Też nie zauważyłem jakich kolwiek skutow działania tego środka. Ani w ziemniaku ani w kapuscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi