Gość Handlarz Napisano 21 Września 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Września 2018 Maciek to sprzedaja caly towar na gieldzie czy handlarze przyjezdzaja tez po towar to mija sie z prawda hehe Na gieldzie jak ci sie uda to szybko i dobrze sprzedasz a jesli nie to posiedzisz i kilka dni a wrocisz prawie bez kasy. Co sadzic i komu sprzedawac nie bede nikogo uczyl bo to kosztuje. A jak sie ma to co potrzebuje rynek to i pieniadze sa od razu. Gieldy psuja tylko cene bo kupca coraz mniej w tym roku malo towaru a kupca jeszcze mniej gdyby byl urodzaj za paliwo zeby wykopac by sie nie zwrocilo wiekszosci rolnikom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość www Napisano 23 Września 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Września 2018 panowie jak irga na broniszach ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Damian Napisano 1 Października 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Października 2018 Ile mogę dostać za galę z domu woj. łódzkie? Ilości tirowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 7 Października 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Października 2018 Jak obecnie stoi Irga na Broniszach a ile płacą z gospodarstwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość producent Napisano 7 Października 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Października 2018 Co to za forum nikt nic pisac nie chce konkretnego tylko przekomarzanie? Z tego co wiem na bronkach ziemniak w hurcie 10zl. Pod Warszawa mozna sprzedac praktycznie kazda ilosc ziemniaka w cenie 50-60 gr.Ludzie nie chca szykowac ,czekaja na lepszy pieniadz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karol Napisano 7 Października 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Października 2018 Kielkujecie już ziemniaki na polowe stycznia ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 8 Października 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Października 2018 Po co kielkowac, jak kopiemy to po kielkowane juz sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość heniek Napisano 8 Października 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Października 2018 jaka cena na gieldzie za ziemniaka zółty czerwony kraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mazofszanin Napisano 30 Grudnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudnia 2018 ja mam 15000 ton tajfuna i nie sprzedam taniej jak 1 zł ale są matoły co opuszczają cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość konsument Napisano 30 Grudnia 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudnia 2018 Godzinę temu, Gość mazofszanin napisał: ja mam 15000 ton tajfuna i nie sprzedam taniej jak 1 zł ale są matoły co opuszczają cene A co za matoł za tyle kupuje żółte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi