mausik1234 Napisano 18 Maja 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Maja 2018 58 minut temu, Gość rosa napisał: kombinujesz jak koń pod górę ja tam daje" safe k "z yara do tego 5 kg rosasolu i ziemniaki na poziomie 40 ton sypią ale skoro nie masz co robić z pieniędzmi to pakuj Akurat opryskami się nie martwię. Mam dostęp za friko. Pracuje również jako traktorzysta i mogę sobie pozwolić na dokarmianie również swoich upraw. Jak to mówią każdy orze jak może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinus Napisano 20 Maja 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maja 2018 W dniu 18.05.2018 o 19:59, mausik1234 napisał: Akurat opryskami się nie martwię. Mam dostęp za friko. Pracuje również jako traktorzysta i mogę sobie pozwolić na dokarmianie również swoich upraw. Jak to mówią każdy orze jak może aaaa, to wszystko jasne. A my się tutaj zastanawiamy, dlaczego taki drogi program nawożenia sobie wybrałeś. mimo to, i tak uważam, że to jest za kosztowny program Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michal Napisano 20 Maja 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maja 2018 Jak tak powschodzilo jak widać to żadne odżywki nie pomogą żeby uzyskaćporzadny plon. Uzyskać 40-50 ton nawet bez nawadniania tak naprawdę obyloby się bez żadnej odżywki wystarczy chronić przed zaraza, odpowiednią gęstość sadzeniaki i max 2letnie sadzeniak. Dziękuję za uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mausik1234 Napisano 20 Maja 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Maja 2018 zmieniłem troche program trochę na 4 zabiegi. Jak pisałem dopiero zaczynam się w to bawić i nie od razu Rzym zbudowano także dlatego szukam też porad na forum i na różnych portalach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi