IGRiT Napisano 25 Maja 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maja 2018 W artykule znajdziecie rozpiskę postulatów złożonych w środę na ręce przedstawiciela Kancelarii Premiera RP: http://www.igrit.pl/index.php?podstrona=informacje&informacja=postulaty-unii-warzywno-ziemniaczanej Czekamy na Wasze opinie i komentarze. Zgadzacie się? Popieracie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zofia Polewska Napisano 25 Maja 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maja 2018 Trzymam za Was kciuki, oby te działania, które podjęliście nie poszły na marne, tylko czy nasi politycy to jeszcze faktycznie mają coś do gadania w naszym kraju, czy są już tylko marionetkami w rękach koncernów-gigantów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Diana Napisano 4 Czerwca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2018 Nowy postulat. Zrobic porzadek z rolnikami z sieradza. To co wyprawiaja na giełdzie z cena to szok. Ci rolnicy sa nie poważni. Zastanówcie sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maly Napisano 4 Czerwca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2018 Przestańcie pier**lic o tym SieradZu cały czas bo to się robi żałosne... w Kaliszu na giełdzie dużo jest producentów pka,ppl i też puszczają ceny o nich jakoś nikt nie mówi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość małopolska Napisano 4 Czerwca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwca 2018 ja byłbym za wycofaniem dopłat do ziemniaka, to ograniczy produkcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek Napisano 5 Czerwca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwca 2018 Ale jak ESI jest dwa razy więcej niż PKA i PPL, to jak maja sprzedać drożej powiedz mi MAŁY ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Uczciwy Napisano 29 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2019 Agrounia gdzie jesteś. Działaj nie tylko o ceny ale także o uczciwą konkurencję. AGRO UNIA gdzie jesteś gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Darek Napisano 29 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2019 2 godziny temu, Gość Uczciwy napisał: Agrounia gdzie jesteś. Działaj nie tylko o ceny ale także o uczciwą konkurencję. AGRO UNIA gdzie jesteś gdzie Przeciez nawet w wczorajszym filmie Michał mówi ze maszyny zagraniczne sprzedaja Polacy i w ten sposób napędzają Polska gospodarke, idąc tym tokiem zagraniczne ziemniaki sprzedają Polacy i napędzają gospodarke Pozdrawiam PS żadnej Polskiej maszyny u Michała na filmach nie widziałem w budzecie wyższym niz 10 000 zl także przykład od samego GURU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 29 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2019 Jak sprzedając zagraniczne maszyny Polskiemu rolnikowi można napedzac Polską gospodarkę? Chyba tylko w postaci podatku VAT bo innej możliwości nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRz1 Napisano 30 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Października 2019 koledzy jaka agrounia to banda chłopków w gumofilcach i ten pseudo Lepper z orzezyna chciał zaistniec narobić sobie rozgłosu i tyle Co ten człowiek zrobił fajnie paliło opony zje..ł asfalt w wawie i my podatnicy zapłaciliśmy za to 300 tys Wielu tych co go popierało odsunelo sie od niego i jego rodziny bo może nie wiecie ale wszyscy obok Kołodziejczyka to rodzina.Teraz patrze na jakis tam film a n na konferencii z Ardanowiczem maca sie z nim a jeszce niedawno krytykował go na całego . Jedna wielka banda dobry kij i całe to towarzystwo uciekło by i pochowało po stodołach Zrobił pokaz w markecie bo był za długa kolejka do kasy i pokazał ze ziemnikai nie z polski Nic nie zrobią kazdy syf płynoł i bedzie płynoł szerokim łukiem do pl Usłyszymy tak o Agrounii jak pekin i kapusta bedzie tania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Uczciwy Napisano 30 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Października 2019 Mam nadzieje ze kolodziejczyk to czyta i obroni swój honor i będzie bronił założeń które na początku stawiał. Uważałeś się za przedstawiciela rolników to nim bądź. Agrounia do boju!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dżastin bimber Napisano 30 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Października 2019 https://www.youtube.com/watch?v=1L-c3neJXPM I po Agrounii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztoff Napisano 3 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopada 2019 (edytowane) . Edytowane 3 Listopada 2019 przez Krzysztoff Powielenie posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ggg Napisano 3 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopada 2019 Agrounia dostała od rządu ok.90000pln na jakąś tam promocję w necie. Po prostu się sprzedała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kupczydziejczak Napisano 3 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopada 2019 Nawet nie chodzi o to, że dostali, bo przecież mogą. Chodzi o to w jaki sposób i w jakich okolicznościach. Kołodziejczak wyściskał się z Ardanowskim i nagle kasa z KOWRu się znalazła, a sąd umorzył postępowanie w sprawie palenia opon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 3 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopada 2019 No, i Szczytnie cele h... za pieniądze szczelił. A miało być tak pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 4 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopada 2019 Na ostatniej manifestacji w Warszawie na wiosnę rolników zamiast w tysiącach było kilkuset . Widok na tym rondzie był bardzo smutny . Ceny na wiosnę za warzywka były kapitalne , to i rolnicy Agrounię mieli w tylnej części ciała . Teraz ci co o wiosennej manifestacji nawet słuchać nie chcieli będą najgłośniej biadolić i krytykować . Każdemu który nie chciał do Warszawy jechać życzyłem rekordowych plonów , aby jak najszybciej o Agrouni sobie przypomnieli . Każdy by chciał aby Kołodziejczak sam dla każdego z nas dobrobyt wywalczył , ale tak się nie da . To rolnicy Kołodziejczaka zdradzili a nie na odwrót . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z Wielkopolski... Napisano 4 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopada 2019 Nie jestem jakimś szczególnie wielkim zwolennikiem Agro Unii ale mój przedmówca ma rację... Rolnikom wydaje się, lider Agro Unii za nich wszystko sam zrobi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ggg Napisano 4 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopada 2019 Wszystkiego nie załatwi to jest jasne, ale jak chce być przywódcą niech załatwi cokolwiek. Żeby było jasne, nic do niego nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 4 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopada 2019 Nie byłem ani nie jest fanem tego stowarzyszenia. Ale wiem co widzę. Jeśli wzięli kasę od państwa to znaczy że musieli najpierw rękę która im te pieniądze dała polizac. A to oznacza że skończyła się niezależność a zaczęło poddanstwo. Dla mnie jest to nie uczciwe. Poza tym jeszcze nic nie załatwił aby można było mówić że musi wszystko sam robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 4 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopada 2019 Oznakowanie flagą kraju pochodzenia jak na razie tylko ziemniaków to dzięki komu mamy ??? Jeśli rolnicy go zdradzili , to chłopak musiał zaakceptować prawo buszu . W buszu jeśli nie jesteś w stanie pokonać przeciwnika to aby nie zostać pokonanym przez niego należy się z nim zaprzyjaźnić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 4 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopada 2019 Nie no. Rzeczywiście korzyść zaj..... z tego znakowania. Wystarczy pojechać na jaką kolwiek paczkarnie lub giełdę aby się o tym przekonać ile to pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRz1 Napisano 12 Listopada 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopada 2019 agrounia zbieranina chłopków przede wszystkim rodziny z orzerzyna co wszystkimi i wszystkim che rządzić Zrobił ostatnio show w markecie bo kolejka do kasy była za długa a na dodatek nie poznała go pani kasjerka JAK TO PANI MNIE NIE ZNA JA JESTEM PREZESEM AGRO UNII I DOSTAŁ SZAŁU I POWYWALAŁ TOWAR Z PÓLEK SZUKAŁ MĄTWIKA ZIEMNIACZANEGO I TIBURNA W PEKINIE A tak naprawde mysle ze to gra interesów rolnicy ciemni popierają tego człowieka ale juz myslący widza ze toczy wojny z ministerm a za chwilke sciska sie z nim i bierze pieniądze na reklame Jaką reklame sam sie ma reklamowac swoje kapusty Krzysztoff i Sieradzak dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi