Gość Aleksandra Komorowska Napisano 27 Października 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Października 2015 (edytowane) Witam, jestem Starszym Doradcą Finansowym, współpracuje z większością Polskich Banków w zakresie finansowania działalnosci rolniczej. Aktualnie na rynku mamy bardzo duże możliwości finansowania, a oferty są bardzo atrakcyjne. Jeżeli ktokolwiek z Państwa bedzie zainteresowany takim rozwiązaniem, zachęcam do kontaktu. Moje usługi sa całkowicie bezpłatne - nic Państwo nie tracą a mogą tylko zyskać. Mój region to Warszawa i okolice Pozdrawiam Edytowane 27 Października 2015 przez IGRiT proszę ogłosić się w dziale ogłoszenia rolnicze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karolina Napisano 29 Października 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2015 Witam, jestem Starszym Doradcą Finansowym, współpracuje z większością Polskich Banków w zakresie finansowania działalnosci rolniczej. Aktualnie na rynku mamy bardzo duże możliwości finansowania, a oferty są bardzo atrakcyjne. Jeżeli ktokolwiek z Państwa bedzie zainteresowany takim rozwiązaniem, zachęcam do kontaktu. Moje usługi sa całkowicie bezpłatne - nic Państwo nie tracą a mogą tylko zyskać. Mój region to Warszawa i okolice Pozdrawiam a jak sie z panią kontaktować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IGRiT Napisano 29 Października 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2015 a jak sie z panią kontaktować Ta Pani ogłasza się w dziale Ogłoszenia Rolnicze - proszę przejść do Ogłoszeń i w wyszukwarce wpisać np. 'Doradcą', a dane kontaktowe do niej będą na pierwszym lub jednym z pierwszych miejsc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość laszlo Napisano 16 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja 2017 A jeżeli potrzebujecie mniejszej lub większej pożyczki - mam tutaj na myśli sytuację, gdy wyskoczy nagły wydatek który nie może czekać - to w jaki sposób najczęściej pokrywacie zobowiązania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość barozo Napisano 17 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maja 2017 W takich nagłych sytuacjach warto posiadać w pogotowiu kartę płatnicza - kredytową. Z limitem, nie wiem na ile tam potrzebujesz - 50 czy tam 100 tys zł. Minus jest taki, ze możesz nią płacić właściwie za wszystko, jedynie kasy nie można wypłacać z bankomatu. Tzn można, ale jest to droga zabawa. Kasa to najlepiej z pożyczek: hipotecznych, gotówkowych czy chwilówek. Na forum https://chwilowo.pl/forum/masz kilka interesujących wątków z tego zakresu, możesz tam znaleźć trochę więcej informacji na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość roman Napisano 24 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maja 2017 W jakich bankach macie konta? Pytam, bo mam w spółdzielczym - generalnie jest okey, tylko karta płatnicza działa jedynie w bankomatach banków spółdzielczych czyli może w dwóch lub trzech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kuba Napisano 24 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maja 2017 Z tego o pamiętam, to w banku spółdzieczym masz możliwość założenia karty płatniczej Visa. W dużym skrócie polega to na tym, że idziesz do pani do okienka, i tam ona Ci mówi co i jak. Jest jakaś tam opłata, ale nie są to duże kwoty. Oczywiście możesz założyć konto w takim banku w którym będzie to za darmo. Np mBank czy Alior Bank. Proponuję jeszcze tutaj rzucić okiem: http://www.tanie-konto.pl/ranking-kont-osobistych/- masz tam interesujące zestawienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bartek Napisano 17 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpnia 2017 Banki spółdziecze mają tą zaletę, że są blisko. Minusem jest to, że ich karty płatnicze działają tylko i wyłącznie w ich bankomatach. Poza tym wcale nie mają najtańszych pożyczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ttrp Napisano 21 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpnia 2017 Trzeba patrzeć na RRSO. Jeżeli przekracza określony pułap, to nie wchodzić i tyle. Fakt, czasami można trafić na różnego rodzaju promocje i oferty dla stałych klientów, ale takie coś jest wszędzie. Tutaj na forum https://moneystore.pl/forum/gdzie-szukac-aktualnaych-promocji-na-pozyczki-gotowkowedyskusja na podobny temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi