Gość Adam Napisano 27 Czerwca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwca 2018 Ostatnio gdzieś usłyszałem, że Generali kupuje Concordie, wiecie coś więcej w temacie? Nadal będzie rolnictwo? Co z ubezpieczeniami które mam teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janusz Napisano 27 Czerwca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwca 2018 Nawet jeśli to prawda to niby co miałoby się stać z twoimi ubezpieczeniami? Kontynuacja musi być na zasadach jakich podpisywałeś a jak będą chcieli coś zmienić to pewnie przyślą pismo co chcą zmienić i będziesz miał 14 dni na rezygnację jeśli się Tobie nie spodoba. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik z zamojskiego Napisano 27 Czerwca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwca 2018 ja też mam ubezpieczenei w konkordii. mam ubezpieczone budynki i uprawy. jeśli ich teraz niemcy przejmą, to trzeba będzie wrócuić do PZU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witek43 Napisano 23 Grudnia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudnia 2021 Dzieki wielkie za merytoryczne posty. Na pewno mi sie przyda taka informacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi