Gość Dariusz Napisano 24 Lipca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipca 2018 jak w temacie jak zniszczyć ten chwast i jak on się nazywa tak z ciekawości a i jeszcze ten chwast też się rozciąga i wypucza korzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 24 Lipca 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipca 2018 Powój polny. Widać, że rośnie gdzieś pod płotem więc najlepiej go potraktować którymś ze środków zawierających glifosat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maks Napisano 3 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marca 2019 Glifosat czyli randap? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 3 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marca 2019 Tak lub któryś z tańszych zamienników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
curkow1 Napisano 28 Września 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Września 2021 Też miałam problem z tym chwastem! Przez co cała pielęgnacja mojego ogrodu legła w gruzach, ale ostatecznie na szczęście udało się go zniwelować i nie powrócił. Również Randapa używałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi