Gość Jabłkowy Napisano 11 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopada 2018 Handel przechowalnia się skończyl jabłko nie ma już jędrności i nadaje się tylko na bdfa. Chłodnia zebrana w odpowiednim czasie jeszcze miesiąc półtora będzie można pohandlowac a później już tylko kontrola. Cena rośnie ale za towar ładny czyli odpowiednią jędrność, mało pozostałości, rozmiar i kolor w normie i wtedy jest ok. Za princa już dają 0,8zl tylko chłodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zorientowany Napisano 12 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopada 2018 W dniu 8.11.2018 o 08:13, Gość Dartanian napisał: Tylko frajerzy oddają za mniej jak 80gr/kg. Aktualnie ŁADNY prince bez tłuszczu 0,8zł/kg, ŁADNY GOLDEN od 70mm można sprzedać po 0,8/0,9 kg w skrzyni a za goldena od 75mm miałem propozycje 1,10zl/kg Także ceny do góry, będą płacić za ładny towar. Poza tym rubinstar max 4 pozostałości 80% kolor 1zł/kg. Po co takie głupoty pisać ??? Jeżeli nawet ktoś tyle płaci (w co wątpię) to ile kupi 1 tygodniu 60 ton łącznie ??? Podaj nazwę firmy, która kupuje. A jak nie to siedź cicho i nie pier.... głupot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zorientowany Napisano 12 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopada 2018 W dniu 11.11.2018 o 10:29, Gość Jabłkowy napisał: Handel przechowalnia się skończyl jabłko nie ma już jędrności i nadaje się tylko na bdfa. Chłodnia zebrana w odpowiednim czasie jeszcze miesiąc półtora będzie można pohandlowac a później już tylko kontrola. Cena rośnie ale za towar ładny czyli odpowiednią jędrność, mało pozostałości, rozmiar i kolor w normie i wtedy jest ok. Za princa już dają 0,8zl tylko chłodnia. Kto daje ??? Nazwa firmy ??? Telefon ??? A jak nie to zamilcz !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robert Napisano 13 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopada 2018 Witam po dłuższej nieobecności:) gdzie są Ci którzy wysmiewali i wyzywali mnie gdy mówiłem że jabłko do świąt zakręcie się około 1zl? Przechowalnia się skończyła, chłodnia w grudniu i zostaje masa w kontroli. Jabłka na zachodzie nie ma tyle ile się wydawało. Jest tam dużo jabłka do 7. Dziś można za Prince wziąć 0.8 Golden 0.8 0.9. Champion 0.7. Galę powyżej 1zl. Są odmiany które też już płacą powyżej 1 lub 1zl. Tylko nasz nieszczęsny idared 0.4 ale przyjdzie czas i na niego. Pozdrawiam frustratow:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Leszek Napisano 13 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopada 2018 cena rośnie ale w markecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość heh Napisano 13 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopada 2018 3 godziny temu, Gość Robert napisał: Witam po dłuższej nieobecności:) gdzie są Ci którzy wysmiewali i wyzywali mnie gdy mówiłem że jabłko do świąt zakręcie się około 1zl? Przechowalnia się skończyła, chłodnia w grudniu i zostaje masa w kontroli. Jabłka na zachodzie nie ma tyle ile się wydawało. Jest tam dużo jabłka do 7. Dziś można za Prince wziąć 0.8 Golden 0.8 0.9. Champion 0.7. Galę powyżej 1zl. Są odmiany które też już płacą powyżej 1 lub 1zl. Tylko nasz nieszczęsny idared 0.4 ale przyjdzie czas i na niego. Pozdrawiam frustratow:) tak tak bedzie 3 złote na wiosne tak sobie tłumacz. Masz 1 zl ale za dwa kg. Powyżej 1 zł dobry zart albo podaj namiar na firme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość leon Napisano 13 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopada 2018 gdzie tak płacą daj namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Warchoły Napisano 13 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopada 2018 Teraz princa z chłodni od 7 do 9 sprzedaje po 0.9zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robert Napisano 13 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopada 2018 (edytowane) Do gość heh Nie nauczyli Cię czytać że zrozumieniem? Czy ja napisałem gdzieś o 3 zł? Albo 2? Nie. Bo tyle nie bedzie. Więc mi proszę takich rzeczy nie wmawiać. Wiem że zaczynacie się juz frustrowac bo cena rośnie ale coz, takie życie:) za 50 gr to dziś jest idared albo gloster:) są odmiany i pożywej 1zl, wystarczy popatrzeć podzwonic i mieć takowe:) nie pozdrawiam Prince jeszcze miesiąc temu szedł za 40 gr, dziś już minimum 80 więc chyba widać wzrost. I tak jest z każdą odmiana. Firmy już same dzwonią i pytają o jabłko porządnych producentów. Edytowane 13 Listopada 2018 przez IGRiT Usunięto treści prowokacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 13 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopada 2018 Jaka cena za szampiona i jonagoreda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tomek Napisano 13 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopada 2018 4 godziny temu, Gość Robert napisał: Do gość heh Nie nauczyli Cię czytać że zrozumieniem? Czy ja napisałem gdzieś o 3 zł? Albo 2? Nie. Bo tyle nie bedzie. Więc mi proszę takich rzeczy nie wmawiać. Wiem że zaczynacie się juz frustrowac bo cena rośnie ale coz, takie życie:) za 50 gr to dziś jest idared albo gloster:) są odmiany i pożywej 1zl, wystarczy popatrzeć podzwonic i mieć takowe:) nie pozdrawiam Prince jeszcze miesiąc temu szedł za 40 gr, dziś już minimum 80 więc chyba widać wzrost. I tak jest z każdą odmiana. Firmy już same dzwonią i pytają o jabłko porządnych producentów. Ale namiarów na te firmy co sie proszą o jablko :) i płacą powyżej 1 zł z płatnością do ręki nie podasz ? w sklepie jablko jest 1,49 więc na cuda bym nie liczyl. Jak jest jablko droższe to sie lepiej handluje. handlarz ma stałą marże i jego nie obchodzi czy kupuje po 50 gr czy po 1 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kupiec Napisano 13 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopada 2018 Jabłko zdrożeje i wiosną jakaś przyzwoita cena też będzie. Na giełdach już brakuje ładnych jabłek, lada moment Bronisze będzie 1zł na palety za ładne jabłko z chłodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Johny Napisano 14 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopada 2018 Do wiosny jeszcze duzo czasu...moze byc po 2 zl albo po 60 gr. Dobrze wiedza ile jest towaru w chlodniach, jedyna opcja ze jablko w chlodni nie wytrzyma dlugiego przechowania i pojdzie na bdfa to wybranca ktorym towar dolezy wpadnie troche kasy. Nie liczylbym teraz na cud...poprostu towaru w hu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kuzyn Napisano 14 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopada 2018 nie na bdefa wypchnię się przemysł na Broniszach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 17 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopada 2018 Realnie do wzięcia... golden 7+ 1pln Red delicious ok 1 pln 7+ Gala must 6,5+ 0,7 Gloster 7+ 0,3 Sampion 7+ 0,5 Gala w paski 7+ 1,2-1,4 6-7 0,8-0,9 Ceny netto po transporcie i sortowaniu..jabłko z ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 17 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopada 2018 Dodam,że jabłko mimo 13 zabiegów Ca i 3 na przechowanie kiepsko się przechowuje... Życzę wysokich cen i super jakości po przechowywaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek Napisano 22 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopada 2018 Ceny okolice grójca: Golden 1.1 od 7, niektóre grupy próbują 1zl Prince 0.9 Alwa 1zl od 7 Gala must 1zl od 7 Champion 0.7-0.8 Nie wiem jak idared, około 0.5 chodzą słuchy. Oczywiście wszystko towar KA. Gdzie są Ci co krzyczeli że będziemy sprzedawać po 0.3 czy 0.5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wojtas Napisano 22 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopada 2018 Kolego gdzie takie ceny szampion już 0,8 podaj jakie firmy chyba to nie tajemnica. Mam ofertę idared 0,3 zł gdzie jest 0,5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ino Napisano 22 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopada 2018 4 godziny temu, Gość Marek napisał: Ceny okolice grójca: Golden 1.1 od 7, niektóre grupy próbują 1zl Prince 0.9 Alwa 1zl od 7 Gala must 1zl od 7 Champion 0.7-0.8 Nie wiem jak idared, około 0.5 chodzą słuchy. Oczywiście wszystko towar KA. Gdzie są Ci co krzyczeli że będziemy sprzedawać po 0.3 czy 0.5. Zapomniałeś napisać że cena z kartonem na gotowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin Napisano 22 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopada 2018 Ino posprawdzaj ceny kolega wyżej ma racje.za jabłko jest tak i cały czas do gory:) niektórym naganiaczom już tylki pekaja:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grójec Napisano 22 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopada 2018 Coś tam do góry idzie, bo na chwilę obecną mało jest dobrego towaru, gdyż wszystko schowane jest w kontrolach, a w zwykłych chłodniach czeka na cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość der Napisano 22 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopada 2018 podajecie ceny z kosmosu ale nazwy firmy która kupuje po tyle oczywiscie nie. Może i ktoś daje 10 gr więcej ale płatność za pół roku albo wcale....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Edek Napisano 22 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopada 2018 Ze zwykłych chłodni to mało kto już chce kupić...do końca miesiąca z i to nie każda odmianę Od grudnia tylko ka Jabłko kiepsko się przechowuje Podawajcie średnia cenę po sortowaniu a nie wywoławcza...bo z tej złotówki zostaje 70gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Naganiacz Napisano 23 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopada 2018 W dniu 22.11.2018 o 14:20, Gość Marcin napisał: Ino posprawdzaj ceny kolega wyżej ma racje.za jabłko jest tak i cały czas do gory:) niektórym naganiaczom już tylki pekaja:D Wam też d*py pękną, tylko jak się ludzie za miesiąc otworzą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mar Napisano 23 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopada 2018 W dniu 22.11.2018 o 09:03, Gość Marek napisał: Ceny okolice grójca: Golden 1.1 od 7, niektóre grupy próbują 1zl Prince 0.9 Alwa 1zl od 7 Gala must 1zl od 7 Champion 0.7-0.8 Nie wiem jak idared, około 0.5 chodzą słuchy. Oczywiście wszystko towar KA. Gdzie są Ci co krzyczeli że będziemy sprzedawać po 0.3 czy 0.5. Takie bajki z tymi cenami to tesciowej na dobranoc opowiadaj. Najwieksze grupy w ok grojca (wyplacalne), szampion oferuja 40 gr od 7 cm alwa od 40 do 55 gr., idared 30 gr i nikt nie kupuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi