francik Napisano 26 Września 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Września 2018 Ostatnio coraz częściej widuję w sklepach mąki bezglutenowe i stąd właśnie pomysł na uprawę gryki lub prosa bądź przetwórstwo tych surowców. Nie wiem czy faktycznie aż tylu ludzi cierpi na nietolerancję glutenu czy jest to tylko trend wyznaczony przez dietetyków, ale biznes wydaje się dobry i na czasie. Sądzicie że warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość morsik Napisano 27 Września 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Września 2018 Każda nisza daje zarobić, ale wymaga czasu, kontaktów i nauki by się czuć mocno w takie produkcji. Im znajdziesz ciekawszą niszę, tym większe pieniądze do wyciągnięcia, poza tym wąska specjalizacja ułatwia inwestycje, które są skupione wokół jednej dziedzimy produkcji. Generalnie daje zarobić. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Publikujesz jako gość. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.