Gość Gość go Napisano 19 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lutego 2019 Ceny wzrosną popatrzcie co się dzieje na świecie z jabłkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tom Napisano 19 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lutego 2019 34 minuty temu, Gość Gość go napisał: Ceny wzrosną popatrzcie co się dzieje na świecie z jabłkiem Co się dzieje powiedz bo jestem sadownikiem ale nie wiem o czym piszesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Filozof Napisano 19 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lutego 2019 2 godziny temu, Gość Tom napisał: Co się dzieje powiedz bo jestem sadownikiem ale nie wiem o czym piszesz??? Jak to co, jabłek jest z roku na rok coraz więcej na rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Obcykany Napisano 20 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 2019 Nie jabłek a przemysłu;) Zrobienie baleriny kosztuje i nikt nie alby za 50gr oddawać jej nie będzie Darz bór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 20 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 2019 ale przemysł idzie w górę tylko jabłko przemysłowe ma przyszłoś.Minimalny nakład a zysk większy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomasz Napisano 20 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 2019 czytam na innym forum dywagacje na temat polityki to mnie żal i śmiech ogarnia. PSl to was od frajerów zwyzywał i stwierdził Sawicki że on robi interesy z biznesmenami a nie frajerami. Partia na którą głosowali zwykli zjadacze chleba a nie biznesmeni. I miał on służyć im a nie tym bogatym. Ludzie płakali nad porzeczką po 30 gr czy wiśnią po 50 gr to nic nie zrobili, a embargo na owoce wprowadzili za ich rządów. A teraz co najlepsze może jeszcze wejdą w koalicje z komunistami jak Cimoszewicz... Ale chłopu nie dogodzisz, jak był przemysł pi 80 gr to cwaniakowało sie i czekało na 1 zł. I na koniec - ceny reguluje popyt i podaż a nie politycy. Wbijcie to sobie do łba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 20 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 2019 ceny na przemysł sa przyzwoite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Obcykany Napisano 20 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 2019 Tak jest... Tylko za deser marne Ale spoko ...jesień wasza wiosna nasza. Wkrótce ceny rusza do gory Czas płaci nie odmiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek Napisano 20 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 2019 W tym kraju nie bedzie dobrze nigdy....Pis rządzi dość dobrze widac że chce coś zrobić, ludzie by chcieli aby w trzy lata z kranu leciał miód ale nie oszukujmy sie Po przez 8 lat nie robiło nic dla ludzi. Przedsiebiorstwa posprzedawane, głosowali ludzie na tych komunistów a teraz to strajki bo każdy chce podwyżki. nawet LOT chcieli sprzedać bo sie "nie opłacało" a teraz sie jakoś opłaca. 150 mld z OFE zabrane 250 mld strat z Vatu (pieniądze nuewyobrazalne) a Tusk na komisji siedzi i cwaniakuje i udaje głupiego. jakby nie rządzili tacy ludzie jak Balcerowicz czy Cimoszewicz moskiewskie pachołki to byśmy mieli swoje przetwórstwo i zaplecze a tak to wszystko jest w obcych rękach. Sedziowie kradną i ich uniewinniają, oczywiście reforma sądownictwa ostro krytykowana przez tych złodziei, w tym kraju jest uklad który trwa od 89 r tylko ludzie tego nie widzą, właczą żydowski TVN i jęczą. Na pogrzebie Olszewskiego który chciał ujawnić kto jest tajnym wspólpracownikiem ne było nikogo z PO a jak Jaruzelski umarł to w pierwszych ławkach siedzieli. Kto mądry ten kuma o co chodzi. Ceny stoją w miejscu. Więcej nie ma co pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hehe Napisano 20 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 2019 1 godzinę temu, Gość Obcykany napisał: Tak jest... Tylko za deser marne Ale spoko ...jesień wasza wiosna nasza. Wkrótce ceny rusza do gory Czas płaci nie odmiana Chyba jesien i zima wasza a wiosna juz za miesiąc zobaczymy czy bedzie te 2 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gtwl Napisano 20 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 2019 4 godziny temu, Gość hehe napisał: Chyba jesien i zima wasza a wiosna juz za miesiąc zobaczymy czy bedzie te 2 zł Wystarczy 1 zł. Tylko żeby grupy przestępczej nioszukiwaly na sortowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gwx Napisano 20 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 2019 60gr za wagę w skrzyni jak lecji też by było dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gośćx Napisano 20 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 2019 przecież możecie sami sprzedawać na exsport?wasze jabłka i brać po 3zł za kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzysiek Napisano 20 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 2019 sami też możecie sortować jak was tak oszukują na tym sortowaniu .Ale to trzeba stać i robić przy tym nie ? żony zamiast do Fitness Clubu to do przechowalni zagońcie. Nawalicie gruzu do skrzyń jak leci wszystko z drzewa a potem zdziwnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość koko Napisano 21 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lutego 2019 12 godzin temu, Gość gwx napisał: 60gr za wagę w skrzyni jak lecji też by było dobrze dobrze dla kogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KUTASZEK Napisano 23 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lutego 2019 JA SPRZEDAŁEM JABŁKO NA GRUPE NIE ZAŁUJĘ SREDNIA WYSZŁA PO 0,44 I NIE STEKAM I NIE KWILE JABŁKO BYŁO Z CHŁODNI LUDZIE TYLKO JĘCZĄ ZE SŁABO WYCHODZI SORTOWANIE MNIE MÓWILE ŻE JAK JEST SŁABE TO I WYCHODZI PO 25 GR, NIE MA CO PŁAKAĆ MOZE TYM WYTRWALSZYM SIE UDA JA IDAREDA ZOSTAWIAM NA SUCHY WYŁACZYŁEM AGREGAT CHŁODNICZY JADE NA NARTY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Kicha Napisano 25 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lutego 2019 ja podobnie zrobiłem pieniądze na koncie .Nie ma co narzekać ,po opłaceniu wszystkiego sporo zostało.Marudy niech trzymają na cenę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość biedny sadownik Napisano 2 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marca 2019 W dniu 23.02.2019 o 18:11, Gość KUTASZEK napisał: JA SPRZEDAŁEM JABŁKO NA GRUPE NIE ZAŁUJĘ SREDNIA WYSZŁA PO 0,44 I NIE STEKAM I NIE KWILE JABŁKO BYŁO Z CHŁODNI LUDZIE TYLKO JĘCZĄ ZE SŁABO WYCHODZI SORTOWANIE MNIE MÓWILE ŻE JAK JEST SŁABE TO I WYCHODZI PO 25 GR, NIE MA CO PŁAKAĆ MOZE TYM WYTRWALSZYM SIE UDA JA IDAREDA ZOSTAWIAM NA SUCHY WYŁACZYŁEM AGREGAT CHŁODNICZY JADE NA NARTY Jak na narty Ciebie stać to Ci się powodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Boss Napisano 2 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marca 2019 Cóż mógłbym dodać... zobrazuję to w inny sposób... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Obcykany Napisano 3 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marca 2019 Kto ile sadzi na wiosnę? Trzeba zwiększać produkcję bo inni wejdą na nasze miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Filozof Napisano 3 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marca 2019 Kibel i tyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 3 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marca 2019 to było przewidziane ile ludzie zamkneli nie tylko jabłka deserowego i przemysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Realny Napisano 3 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marca 2019 Sadzcie sadzcie niemiec sie ucieszy bedzie miał darmowy towar na kolejną dekade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wgr Napisano 3 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marca 2019 po ile szampion na giełdzie w sandomierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 3 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marca 2019 10-15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi