Gość Heniek Napisano 1 Października 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Października 2018 Witam forumowiczów Chciałbym się dowiedzieć co sądzicie o ziemniaku arizona Jak się przedstawia plon oraz wielkość bulw,choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Noname Napisano 7 Października 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Października 2018 Nie znam a jakiego to koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość heniek Napisano 8 Października 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Października 2018 zółty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mietek Napisano 19 Listopada 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopada 2018 To jakaś nowość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Roldam Napisano 7 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Stycznia 2019 Witam Zakładam ten temat bo jestem zainteresowany kupnem tych odmian w centrali W mojej okolicy ich nie ma czy wiecie gdzie mogę je dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomek Napisano 8 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Stycznia 2019 W szyldaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 12 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Stycznia 2019 Napisz coś więcej o tej Arizonie, dlaczego chcesz ją sądzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 19 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Stycznia 2019 Arizona jest w stanie dać plon 100 ton z ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Max Napisano 19 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Stycznia 2019 Chyba z 2ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adam Napisano 7 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lutego 2019 Będziesz nawadniał 80 t wyciągniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kazek Napisano 8 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lutego 2019 Jakie one w smaku, dobrze się sprzedają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Siwy Traktorzysta Napisano 12 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lutego 2019 Szukam opinii na temat ziemniaka Anuschka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość szczerbaty Napisano 13 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lutego 2019 Ja szukam informacji o inwestorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 13 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lutego 2019 Połączyłem tematy. Teraz zamiast zakładać osobny temat dla danej odmiany wystarczy spytać tutaj IGRiT dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi