Gość Rolnik z centrum Napisano 6 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwietnia 2019 Podobnie jak i w poprzednim sezonie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pann Napisano 6 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwietnia 2019 aż tak zle? rozwin temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 6 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwietnia 2019 na suchym poludniowym sklonie juz z redukowalo okaze sie ile. w ciagu tygodnia decyzja do podjecia czy przesiewac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pietruszka Napisano 6 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwietnia 2019 I co da przesiewanie jak dalej bedzie sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 6 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwietnia 2019 Wieje , wieje i wieje . Nawet cebula na płask posiana w suchym już leży , a co dopiero redliny . Kto ma mniejsze powierzchnie to i z deszczowaniem wyrabia , więksi niestety przegrywają tę walkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 6 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwietnia 2019 U nas przez pare godz ladnie po padalo, co najmniej tydzień za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmm Napisano 6 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwietnia 2019 Nie ma rady zeby zacisnać I podlewać 24/h kto może .U nas deszczu nie było od....... nie wiem kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 7 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwietnia 2019 9 godzin temu, mmm napisał: Nie ma rady zeby zacisnać I podlewać 24/h kto może .U nas deszczu nie było od....... nie wiem kiedy Wystarczy dwóch ludzi i podlewasz całą dobę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Realista Napisano 7 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwietnia 2019 To zasiejcie po 1 ha wszystkiego i dacie rade podlac a jak nawalicie cale pola to pozniej macie pretensje. Maly ma 5 ha calego pola a lepiej zyje jak wy POTENTACI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmm Napisano 7 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwietnia 2019 Kto nie ryzykuje ten nie pije szampana pozdrawiam stałych producentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 7 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwietnia 2019 1 godzinę temu, Gość rolnik napisał: Wystarczy dwóch ludzi i podlewasz całą dobę. No na tych wiatrach w dzien to na deszczujesz duzo z jednej strony do pierdzielone wody z drugiej malo co. Zostaje tylko zarywanie nocy. Chyba ze ci co maja juz nowoczesne systemy nawadniajace to jeszcze jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dziad Napisano 7 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwietnia 2019 12 godzin temu, Darekspire napisał: U nas przez pare godz ladnie po padalo, co najmniej tydzień za późno Wszystko na czas.. mamy początek kwietnia. Natura sobie poradzi, rolnik tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olek Napisano 7 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwietnia 2019 Witam ja dopiero posiałem. Teraz moje nasionko czeka na deszcz. Myslę ze kiedyś spadnie bo sucho okropnie. Dwa lata temu czekałem 6 tyģ az sie przebije nasionko i deszczu też jak na lekarstwo było. Nadzieja umiera ostatnia. Pozdrawiam i życzę deszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość aleks Napisano 7 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwietnia 2019 35 minut temu, Gość Olek napisał: Witam ja dopiero posiałem. Teraz moje nasionko czeka na deszcz. Myslę ze kiedyś spadnie bo sucho okropnie. Dwa lata temu czekałem 6 tyģ az sie przebije nasionko i deszczu też jak na lekarstwo było. Nadzieja umiera ostatnia. Pozdrawiam i życzę deszczu. skad jestes? u nas małopolskie wczoraj padało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 7 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwietnia 2019 2 godziny temu, Gość Dziad napisał: Wszystko na czas.. mamy początek kwietnia. Natura sobie poradzi, rolnik tez Tak ale kielka juz co najmniej z 30 % zmarnilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 7 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwietnia 2019 56 minut temu, Gość aleks napisał: skad jestes? u nas małopolskie wczoraj padało Potwierdzam druga tura pietruszki w czwartek po siana to moze chociaż z ta nie bedzie problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olek Napisano 7 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwietnia 2019 2 godziny temu, Gość aleks napisał: skad jestes? u nas małopolskie wczoraj padało Lubelszczyzna. U nas pokropiło o 1 ej w nocy . Rano tylko zapach po deszczu został eh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil Koło Napisano 7 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwietnia 2019 Chyba przesadzacie z tym przesiewaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dani Napisano 7 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwietnia 2019 Jaki rejon ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ooolo Napisano 7 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwietnia 2019 Czym pryskasz marchew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil Koło Napisano 7 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwietnia 2019 Wielkopolska od strony Kujaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 8 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwietnia 2019 To jest marchew a mi chodziło o pietruszke nigdy nie ma co porownywac wschodow tych dwoch warzyw, sama cena o tym swiadczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zbych Napisano 9 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwietnia 2019 Pietruszka będzie u tych co leja wodę, bo na opad z nieba nie ma co liczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wojciech Napisano 9 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwietnia 2019 U mnie Pietruszka pięknie zeszła bez żadnego podlewania odmiana arat. Aż za gęsto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zbych Napisano 10 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwietnia 2019 A kiedy ja siales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi