Gość Kujawiak Napisano Sobota o 09:51 Zgłoszenie Share Napisano Sobota o 09:51 Jeszcze troche to trzeba bedzie dolozyc do produkcji tego warzywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tracer Napisano Sobota o 11:43 Zgłoszenie Share Napisano Sobota o 11:43 1 godzinę temu, Gość Kujawiak napisał: Jeszcze troche to trzeba bedzie dolozyc do produkcji tego warzywa. W tym sezonie można szybciej wymienić warzywa do jakich nie trzeba dołożyć niż odwrotnie więc nie o samą pietruszkę tu chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Eryk Napisano Poniedziałek o 19:54 Zgłoszenie Share Napisano Poniedziałek o 19:54 Siejecie już marchew i pietruszkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Abc Napisano wczoraj o 07:07 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 07:07 Nasion nakupione i czekamy za pogodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sylwek Napisano 7 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 7 godzin temu Ja jeszcze nawet nasion nie mam. Patrząc na aktualną sytuację z warzywami zastanawiam się czy warto pakować pieniądze w te pole. Jestem trzecim pokoleniem w gospodarstwie co uprawia warzywa i od dłuższego czasu totalnie nie widzę perpektyw w naszej branży. Wszystko idzie w górę, a nasze ceny w dół, zejście fatalne. Myślę, że jest wiele lepszych zajęć niż produkcja rolna. Jeśli kolejny sezon będzie taki sam jak ten to z przykrością, ale ja podziękuję. Szkoda mi tylko tych lat pracy i zainwestowanych pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość POS Napisano 1 godzinę temu Zgłoszenie Share Napisano 1 godzinę temu Po to market wpuścił rolników na centra z towarem aby sterować cenami . Podpisują kontrakty cenowe na długo do przodu z cena oczywiście korzystna dla siebie. I nie ma mowy o skokowych cenach warzyw . Dopóki rolnicy będą sami woźić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 14 minut temu Zgłoszenie Share Napisano 14 minut temu 7 godzin temu, Gość Sylwek napisał: Ja jeszcze nawet nasion nie mam. Patrząc na aktualną sytuację z warzywami zastanawiam się czy warto pakować pieniądze w te pole. Jestem trzecim pokoleniem w gospodarstwie co uprawia warzywa i od dłuższego czasu totalnie nie widzę perpektyw w naszej branży. Wszystko idzie w górę, a nasze ceny w dół, zejście fatalne. Myślę, że jest wiele lepszych zajęć niż produkcja rolna. Jeśli kolejny sezon będzie taki sam jak ten to z przykrością, ale ja podziękuję. Szkoda mi tylko tych lat pracy i zainwestowanych pieniędzy. Bardzo wielu jest już takich jak Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi