Gość Aaa Napisano 23 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwietnia 2019 W dniu 22.04.2019 o 21:19, Gość Gosc napisał: Moja zasiana tydzien temu pokazuje kiełki .Niektórzy maja przesiewac inni znowu dorabiaja redliny bo licza na cene Kujawy Witam. A co tak szybko kiełkuje tydzień po sianiu czyżby pietruszka? Mistrzowskie te nasiona. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 24 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwietnia 2019 10 godzin temu, Gość Aaa napisał: Witam. A co tak szybko kiełkuje tydzień po sianiu czyżby pietruszka? Mistrzowskie te nasiona. Pozdrawiam. Nie napisalem ,ze wychodzi z ziemi tylko chodzi mi ze nasiona puscily kielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Max7 Napisano 24 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwietnia 2019 Ale wlasnie dlatego ze wszystkim wiatr troche napsuje to bedzie cena a pomysl kolego jakby tak uroslo idealnie te 25 ha warzyw temu rolnikowi i wszystkim innym co posiali cale arealy bez opamietania to jak myslisz jakie bylyby ceny???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil Koło Napisano 24 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwietnia 2019 A kto ma 25ha warzyw i nie ma nawadniania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość choo choo Napisano 24 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwietnia 2019 witam panowie. pryskałem pietruszkę i marchew doglebowo stompem, ma 3,4 liście .mogę prykać bandurem w małych dawkach dzielonych? z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 24 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwietnia 2019 4 godziny temu, Kamil Koło napisał: A kto ma 25ha warzyw i nie ma nawadniania? Co tam masz za siane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil Koło Napisano 24 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwietnia 2019 11 minut temu, Darekspire napisał: Co tam masz za siane? Cebule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 24 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwietnia 2019 57 minut temu, Kamil Koło napisał: Cebule Ladny prosty spory kawalek to mozna sie tak bawic nie to co u nas w Małopolsce. Co to za deszczownie z takimi wozkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil Koło Napisano 24 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwietnia 2019 Ocmis, pola bardzo różne, 0.5ha tez 35 minut temu, Darekspire napisał: Ladny prosty spory kawalek to mozna sie tak bawic nie to co u nas w Małopolsce. Co to za deszczownie z takimi wozkami? Ocmis. Pola różne, 0.5ha też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Seba Napisano 24 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwietnia 2019 Ja mam 60 ha warzyw i nie mam deszczowni. 40 ziemniaka 5 kapuchy i 15 pietruszki (pierwszy raz) zeszła aż za gęsto bez deszczowni a siana 5 marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil Koło Napisano 24 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwietnia 2019 51 minut temu, Gość Seba napisał: Ja mam 60 ha warzyw i nie mam deszczowni. 40 ziemniaka 5 kapuchy i 15 pietruszki (pierwszy raz) zeszła aż za gęsto bez deszczowni a siana 5 marca Dlatego twierdzę że ceny w tym roku będą niskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wzw Napisano 25 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwietnia 2019 8 godzin temu, Kamil Koło napisał: Dlatego twierdzę że ceny w tym roku będą niskie Porozmawiaj z tymi co nie mają możliwości podlania i sieli po 20 marca,wiatry też zrobiły swoje. Inna sprawa to pogoda jaka będzie tego lata, to że powschodziło nie oznacza że już urosło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sasza Napisano 25 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwietnia 2019 seba . skad jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil Koło Napisano 25 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwietnia 2019 Nie mam z kim pogadać bo każdy w okolicy już ma podlewanie więc chyba tych bez zrobiło się mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Seba Napisano 25 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwietnia 2019 Zawsze mam 40 ziemniaka i kapusty 5 tylko 15 marchwi zamieniłem na pietruszkę więc nie ma jakiejś nadwyżki przynajmniej u mnie mam jeszcze 60 łubinu więc mogłem więcej dowalic ale na tyle mam zbyt. Wszystko kontaktuje z biedronka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aleks Napisano 26 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwietnia 2019 Pietruszka siana 6 kwietnia wzeszła ładnie. Bez podlewania. Nawet się nie spodziewałem. 13 kwietnia padał delikatny deszczyk. Wczoraj miałem nawet nie patrzeć po tych wiatrach a tu taka miła niespodzianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Seba Napisano 26 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwietnia 2019 Okolice Sandomierza. U Nas dużo dowalili ziemniaka bo cena zachęca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zbych Napisano 27 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwietnia 2019 Na robaka pryskacie już w pietruszce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janusz Napisano 27 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwietnia 2019 Już kiedy..Panie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sląśk Napisano 29 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwietnia 2019 witam nie pryskałem pietruszki doglebowo. jest już na wierzchu, chwasty teżz. planuje pryskać bandurem w dawkach dzielonych. na początek 0.2 l, co sądzicie panowie o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Miszczu Napisano 30 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2019 Jest pytanie, tylko po co? Po wycofaniu linuronu nie ma takiego herbicydu co działałby nalistnie po wschodach chwastów. Teraz to juź kaplica. Zaorać albo babopielik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pest Napisano 30 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2019 Napisanie boxer bandur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wpr Napisano 1 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maja 2019 jak tam panowie pietruszka rośnie ? jak wschody? i jakie prognozy . myślę że cena powinna być dobra. nie rewelacyjna ale dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zbych Napisano 1 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maja 2019 Miszczu polecam program ochrony warzyw. Nie jest prawdą co piszesz...x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzysztof konin Napisano 1 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maja 2019 bandur . boxer. fusiladeforte. agil. stomp aqua to wszystko mozna stosowac po wschodowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi