Gość Joann Napisano 13 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marca 2019 Jaka stawka dla Ukrainca ?? Praca w szklarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gośc E. Napisano 25 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maja 2019 witam, jaka stawke płacicie ukraincom w polu np. gracowanie, zbiór truskawki, czy sadzenie kapusty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik Napisano 25 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maja 2019 Pielęgnacja truskawki itp 9zl + kartofelki i warzywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FeliksZielinski Napisano 1 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Października 2019 O ile mi wiadomo, na taką pracę można zarobić do 20 000 hrywien miesięcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mariusz Piła Napisano 28 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Stycznia 2021 Ja nie wiem po co rolnicy sami sobie stawki cały czas podbijają?Po co tym ukraincom placic po 12 czy 14 zl?Przeciec to miała byc tania siła robocza a juz jest odwrotnie,jest droga i do tego nie wyedukowana i tylko patrza zeby sie opierda...l..ac.Bierzemy ich przewaznie z zakwaterowaniem ,za nic nie płacą i jeszcze ku... podwyzki caly czas im sie mażą.W swojej ojczyźnie moga tylko pomażyc o takich pieniadzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z Wielkopolski Napisano 28 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Stycznia 2021 3 godziny temu, Gość Mariusz Piła napisał: Ja nie wiem po co rolnicy sami sobie stawki cały czas podbijają?Po co tym ukraincom placic po 12 czy 14 zl?Przeciec to miała byc tania siła robocza a juz jest odwrotnie,jest droga i do tego nie wyedukowana i tylko patrza zeby sie opierda...l..ac.Bierzemy ich przewaznie z zakwaterowaniem ,za nic nie płacą i jeszcze ku... podwyzki caly czas im sie mażą.W swojej ojczyźnie moga tylko pomażyc o takich pieniadzach. Nie za bardzo Cię rozumiem... Przecież jak nie chcesz komuś za coś płacić takich czy innych pieniędzy to nie płać. Nikt Cię nie zmusza... Co to znaczy "przecież to miała być tania siła robocza"??? Co niektórzy może pamiętają z lekcji historii, że były już narody, które o innych mówiły takie rzeczy. Pamiętaj, że jest coś takiego jak podaż i popyt... Również na pracę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mariusz Piła Napisano 20 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwca 2021 (edytowane) z Wielkopolski jak już zaczniesz siac sama kukurydzę to zrozumiesz o co mi chodziło,ludziom płacić chcesz po 15 zł a towar sprzedajesz przy hulajacej inflacji w cenach z lat 90-tych. Edytowane 20 Czerwca 2021 przez IGRiT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi