Gość Xyz Napisano 17 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marca 2019 Pytanie do użytkowników 4rzedowych sadzarek z hydraulicznym koszem. Chce kupić sadzarek 4rz gruse vl19 , ciagnik 76km i 3,6t na podnosniku da rade? Mam inne ciagniki ale do tego mam waskie kola. Dyspomuje ktos danymi technicznymi albo obserwacja z okolicy tez bedzie przydatna. Z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Malinowykrol Napisano 17 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marca 2019 Ciągnik 4x4 z turem czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xyz Napisano 18 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marca 2019 4x4 bez tura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xyz Napisano 18 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marca 2019 Ciagnik to deutz fahr 5080G 4x4 bez tura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość szpadelek Napisano 18 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marca 2019 Nie da rady, chyba że z połową zasypu, tylko jaki sens wtedy kupować czterorzędową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Malinowykrol Napisano 18 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marca 2019 Jak dolozysz tura to może dać radę bez to będzie Ci przód podnosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janusz Napisano 19 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marca 2019 W dniu 18.03.2019 o 06:59, Gość Xyz napisał: Ciagnik to deutz fahr 5080G 4x4 bez tura za lekki przód - jedyne wyjście to dołożyć tura i zasypać łyżkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil Koło Napisano 20 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marca 2019 Dużo lepiej tuz z balastem niż tur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 20 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marca 2019 I w końcu pęknie na pół wjeżdżając w dołek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość producent Napisano 25 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marca 2019 Kolego jak masz duży ciągnik to nie kombinuj tylko sadz duzym, ja sadze casem 125 koni 6 garów na ogumieniu 600 i jest ok. i jeszcze 800 kg. na tuzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 25 Marca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marca 2019 A ziemniaki nie maja problemu z ukorzenianiem się po śladach? Czy za ciągnikiem idzie brona wirowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tropt Napisano 10 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwietnia 2019 Witam witam, koledzy sobie sadzarkę i wsadziłem ok 2 ha. ziemniaków kaliber 35-45 i poszło tego 7 ton... ustawiłem do tabelki ale okazało się że jednak nie działa to dobrze będzie coś z tych ziemniaków czy same orzechy ? można coś z tym zrobić ? teraz mi idzie 3 tony 35-55 tak że raczej normalnie ale i tak chyba sporo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość 1450marpul Napisano 17 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwietnia 2019 Wszystko zależy jaka gleba, nawożenie, ilość wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi