Prorok Napisano 10 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwca 2020 (edytowane) Farbowany Romanie mój cichy wielbicielu Znowu chłopak cie rzucil i teraz do mnie smolisz cholewki???Nic z tego nie będzie...jestem hetero Edytowane 10 Czerwca 2020 przez IGRiT Usunięto inwektywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Roman Napisano 10 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwca 2020 (edytowane) Godzinę temu, Prorok napisał: Farbowany Romanie mój cichy wielbicielu Znowu chłopak cie rzucil i teraz do mnie smolisz cholewki???Nic z tego nie będzie...jestem heteroMoże teraz z koza spróbuj to ci wyjdzie .nie dodawaj sobie.ale mam ubaw jak się pociąg.inaczwj byś odpuścił ale nie.boli Cię to .hahahaha.rob te swoje biznesy i sprzedawaj po 2 zł.hahaa. Edytowane 10 Czerwca 2020 przez IGRiT Usunięto inwektywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 10 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwca 2020 36 minut temu, Gość Roman napisał: .nie dodawaj sobie.ale mam ubaw jak się pociąg.inaczwj byś odpuścił ale nie.boli Cię to .hahahaha.rob te swoje biznesy i sprzedawaj po 2 zł.hahaa Mnie to bardziej bawi a tobie styki puściły i mięsem rzucasz aż moderator ciachnal.... Kup kozę :)))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pytanie Napisano 10 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwca 2020 Panowie kto może doradzić.Chcę dosadzić jeszcze 10 ha sadu.Jakie odmianę to ma być?Może to być Jeronimo albo Empajer? Przy takich cenach jak teraz były to myślę,co opłaca się mnie jak najbardziej te nasadzenia...To jest dobra inwestycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość romek atomek Napisano 10 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwca 2020 Godzinę temu, Gość Pytanie napisał: Panowie kto może doradzić.Chcę dosadzić jeszcze 10 ha sadu.Jakie odmianę to ma być?Może to być Jeronimo albo Empajer? Przy takich cenach jak teraz były to myślę,co opłaca się mnie jak najbardziej te nasadzenia...To jest dobra inwestycja. bardzo dobra inwestycja.sadz cokolwiek.wszystko jest oplacalne byle by miec duzo duzo duzo.i potem z prorokiem w kolejce po doplaty stan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 10 Czerwca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwca 2020 4 godziny temu, Gość Pytanie napisał: Panowie kto może doradzić.Chcę dosadzić jeszcze 10 ha sadu.Jakie odmianę to ma być?Może to być Jeronimo albo Empajer? Przy takich cenach jak teraz były to myślę,co opłaca się mnie jak najbardziej te nasadzenia...To jest dobra inwestycja. Tylko 10??? Co tak mało??? Kasy nie masz???weź kredyt i wsadz 20... Tylko jakieś normalne odmiany bo te co wymieniłeś to nie istnieją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi