Gość Gość Dolny Śląsk Napisano 8 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maja 2019 Okolice Wrocławia bez strat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Dolny Śląsk Napisano 8 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maja 2019 30 minut temu, Gość Tomis napisał: Sieradz +1 będziecie płacić grube bilony 60zł za 15kg. Radzę już zapisywać się w kolejki do Sieradzkich gospodarzy bo mają ziemniaka na skalę europejską. Po 4 zł za 15kg to będzie napewno, na Sieradzu nie było przymrozku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ooo Napisano 8 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maja 2019 Nie obrażając nikogo akurat z sieradza to zawsze oddają prawie za darmo wiec od nich to bedzie na początku czerwca juz po 2 zł czy maja duzo czy mało to nie ma znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sieradzak Napisano 8 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maja 2019 Od połowy kwietnia, żadnych przymrozkow na Sieradzu, na nieszczęście urodzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 8 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maja 2019 Godzinę temu, Gość Tomis napisał: Sieradz +1 będziecie płacić grube bilony 60zł za 15kg. Radzę już zapisywać się w kolejki do Sieradzkich gospodarzy bo mają ziemniaka na skalę europejską. Już widzę tego zajączka za worek, smutek i rozpacz bo sam jestem producentem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Dolny Śląsk Napisano 8 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maja 2019 14 minut temu, Gość Sieradzak napisał: Od połowy kwietnia, żadnych przymrozkow na Sieradzu, na nieszczęście urodzaj To kiedy zamierzacie te swoje fanstatyczne pyrki kopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Poldi Napisano 8 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maja 2019 Podkarpacie minus 2 ziemniaczki w gruncie leżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Seweryn Napisano 8 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maja 2019 Dziś kopane podwójnie przykryte 15 ton jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 8 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maja 2019 Było blisko ale nic się nie stało. Grunt bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gunis Napisano 8 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maja 2019 Świętokrzyskie ziemniak poszedł spać w gruncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Poldi Napisano 8 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maja 2019 Podkarpackie było minus 1 troszeczkę poszło gruntu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Błaszkowiak Napisano 8 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maja 2019 Też jestem z Sieradza bez strat ale racja urodzajjest i cena będzie z rozpendem szła w dół A nasadzeń sporo grunt idzie też ładnie.jeszcze niech w kolejnych dniach podleje to po majatkach na wczesnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 8 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maja 2019 Gunis jaki powiat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 9 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maja 2019 W świętokrzyskim nie ma strat. Na polu 1.20 ha lekko przypalonych jest ok. 50 krzaków. Obsypywałem wczoraj po południu i dokładnie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 9 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maja 2019 W przyszłym tygodniu ma być zimno i mogą wystąpić przymrozki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lucyfer1004 Napisano 22 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maja 2020 Nie za bardzo jestem w temacie ale podpowiedźcie mi co jeśli krzak ziemniaka przymarzł , czy odbije czy już straty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi