Gość Andrzej Napisano 26 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maja 2019 (edytowane) Jaką macie wydajność młodego? Edytowane 27 Maja 2019 przez IGRiT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Malinowykrol Napisano 27 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maja 2019 U mnie carrera najładniejsza około 18 ton/ha z pod włókniny za tydzień już denar będzie piękny bo wilgoć jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnikkkk Napisano 27 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maja 2019 Na dzisiaj z hektara wyszlo mi 12 ton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fo3 Napisano 27 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maja 2019 heheheeee....wstawcie przecinek między cyfry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 27 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maja 2019 Denar sadzony okolo 10 marca, są krzaki pod którymi nie ma bulw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 27 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maja 2019 37 minut temu, Gość Gosc. napisał: Denar sadzony okolo 10 marca, są krzaki pod którymi nie ma bulw. Przykryte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Malorolny Napisano 27 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maja 2019 Coś kolega czaruje bo grunt sadzony o tej porze zaczyna już wiązać ziemniaki, a pod przykryciem już przyzwoity plon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 27 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maja 2019 Nie należę do tych co mydlą oczy. Przeżyłem dzisiaj wielkie rozczarowanie. Nie podaję gdzie to jest aby nie psuć rynku. Sieradz tylko czeka na przerzut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc Napisano 27 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maja 2019 Godzinę temu, Gość Gosc. napisał: Nie należę do tych co mydlą oczy. Przeżyłem dzisiaj wielkie rozczarowanie. Nie podaję gdzie to jest aby nie psuć rynku. Sieradz tylko czeka na przerzut. Wytlumacz cos napisal, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Malorolny Napisano 27 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maja 2019 To, że u Ciebie nie ma towaru to nie znaczy, że u innych go nie ma. Na giełdach hurtowych zatrzęsienie ziemniaka młodego, do koloru, do wyboru. A i ceny przyzwoite po 2-3zł w zależności od regionu kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc Napisano 28 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maja 2019 9 godzin temu, Gość Malorolny napisał: To, że u Ciebie nie ma towaru to nie znaczy, że u innych go nie ma. Na giełdach hurtowych zatrzęsienie ziemniaka młodego, do koloru, do wyboru. A i ceny przyzwoite po 2-3zł w zależności od regionu kraju. Towaru zatrzesienie to dlaczego na rybitwach za 15, 50 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 28 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maja 2019 Małorolny Ty jesteś handlarzem a rolnikiem więc nie mąć wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 28 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maja 2019 Jestem z małopolski i w ostatnich dniach ziemniak ostro zachorował na polach a wydajność nie przekracza 10t/ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Malorolny Napisano 28 Maja 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maja 2019 10 godzin temu, Gość Gosc. napisał: Małorolny Ty jesteś handlarzem a rolnikiem więc nie mąć wody. Handlarz, który sadzi 7ha ziemniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 6 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwca 2019 Jaka wydajność ziemniaka macie? ja jestem z małopolski ziemniak tam gdzie zalany zrobiła się skorupa i usycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość elzbieta Napisano 6 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwca 2019 Nie tylko u Ciebie.Z ziemniakiem tragedia.Innym życzę dobrego samopoczucia. Ich wypowiedzi szkoda komentować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PYRA Napisano 6 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwca 2019 U mnie to samo tragedia na polu wszystko usycha od tej skorupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Malorolny Napisano 13 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwca 2019 Jaką macie wydajność w ziemniakach z gruntu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomek Napisano 13 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwca 2019 Panowie jest tragedia. U mnie nie chcą ziemniaki wyjść z formowanej redliny taka skorupa to jest tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 13 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwca 2019 Grunt U mnie narazie nie ma wydajności, same orzechy. Włóknina 18-20 ton, żeby kopac rano, w nocy podlewam, jest sucho, bardzo sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 15 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwca 2019 Wydajność jest niska bo w większości regionów panuje susza. Nie ma wody, nie ma przyrostów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość maly rolnik Napisano 16 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwca 2019 Jaka wydajnosc macie ziemniakow z pod wloknin bo u mnie okolice Krakowa w gruncie jest najwyzej 5sztuk pod krzakiem albo w ogole. Wiec pare ton bedzie z hektara. Mysle ze w tym roku lepiej wlokniny wyszly. Tak pytam z ciekawosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 16 Czerwca 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwca 2019 Słabo ledwo 15 ton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xxx Napisano 15 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Września 2019 Mazowieckie północy zachód. Lord dał ok 22t. Denar ok 35. Irga ok 20t. Mowa tu o całkowitym plonie. 30% pewnie jeszcze odleci. Bez deszczowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 24 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Września 2019 Jakie wydajności w późnym ziemniaku? W moich stronach można powiedzieć, że katastrofa. Jeszcze nie liczyłem plonu handlowego, ale jest bardzo dużo drobnego ziemniaka, a jeszcze więcej pogryzionych przez rolnice i nornice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi